Cris-Tim lanseaza Vitality, o gama de mezeluri fara conservanti si coloranti artificiali, informeaza un comunicat de presa Next Advertising.
Lansarea acestei game de mezeluri fara E-uri s-a concretizat in urma investitiilor in cercetare si tehnologie, care, in ultimii trei ani, s-au ridicat la peste 24 de milioane de euro.
De asemenea, la inceputul acestui an, Cris-Tim a investit peste 4 milioane de euro in Tehnologia de Procesare prin Inalta Presiune, un sistem de protectie alimentara de ultima generatie, care, printr-un procedeu 100% natural, asigura cresterea calitatii mezelurilor si pastrarea prospetimii lor. Aceasta tehnologie presupune scufundarea in apa rece, la o presiune de 6000 de bari, a produselor ambalate si etichetate, distrugandu-se astfel majoritatea bacteriilor, fara afectarea celulei de carne sau modificarea valorii nutritive si a proprietatilor organoleptice ale produselor. Gratie acestui echipament, folosit deja la nivel international, Cris-Tim lanseaza acum Vitality, prima gama autohtona.
Comentarii
Daca se refereau la mezeluri naturale, prima gama de mezeluri 100% naturale a fost produsa de Peris.
Dar cei ce-au scris comunicatul nu au mintit decat pe jumatate pentru ca nu au terminat propozitia.