[UPDATE] Starbucks introduce in meniu Ristretto Bianco, un produs espresso ce poate fi consumat in cafenea

[UPDATE] Toamna aceasta, Starbucks isi imbogateste meniul de cafele cu Ristretto Bianco, un nou produs espresso ce poate fi consumat in cafenele, informeaza un comunicat de presa The Practice.

Produsul Ristretto Bianco este prima bautura de baza pe care Starbucks o lanseaza in ultimii 15 ani si totodata prima adaugire importanta in meniu, de la intrarea pe piata din Romania. Ristretto Bianco este o cafea intensa, o combinatie a doua shot-uri de Ristretto cu o spuma de lapte. Shot-urile de Ristretto se prepara folosind aceeasi cantitate de cafea ca un shot de espresso normal, macinata prin acelasi proces, dar folosirea unei cantitati mai reduse de apa le asigura o aroma puternica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related