Florina Varzariu, fosta directoare financiara a Tempo Group, isi deschide un restaurant

Florina Varzariu, fosta directoare financiara a Tempo Group, isi deschide un restaurant

LoVegan este numelui bistroului cu meniu exclusiv vegetarian si raw-vegan deschis de Florina Varzariu in centrul Bucurestiului. Restaurantul reprezinta prima initiativa antreprenoriala a Florinei, iar din echipa care lucreaza la Raw Vegan mai fac parte chef Alexandru Bugnariu-Nicolae si chef Tatiana Suliman, arata un comunicat de la Rogalski Damaschin.

Principalul obiectiv al LoVegan este acela de a-i face pe bucuresteni sa se indragosteasca de bucataria vegetariana si sa le ofere alternative sanatoase. Atat meniul vegetarian, cat si cel raw-vegan vor fi schimbate o data la doua saptamani, integrand meniuri prestabilite, cu minim trei feluri de mancare, dar si preparate la alegere. Un element inovator il constituie meniul inspirat din starea de spirit a clientilor, meniu ce va fi gatit special de unul dintre chefi in functie de dispozitia celui care il comanda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Rogalski Damaschin

Cu peste 17 ani de activitate, Rogalski Damaschin este una dintre cele mai influente și performante agenții de comunicare din România, având un portofoliu de clienți care activează în... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Saby Marian
acum 11 ani
Multa bafta!


Branded


Related