KFC cauta viitoarele generatii de lideri

KFC cauta viitoarele generatii de lideri

KFC lanseaza programul de training gratuit si remunerat Graduate Training, care se adreseaza tuturor absolventilor de studii superioare cu varsta minima de 22 de ani.

Programul de pregatire intensiva se va desfasura pe parcursul a 18 luni, perioada in care tinerii selectati vor parcurge metode rapide de formare si dezvoltare, care le vor oferi posibilitatea de a obtine experienta in operatiunile restaurantului, vor invata cum sa conduca o echipa si isi vor dezvolta cunostintele de management.

La finalizarea programului de training, tinerii vor avea sansa de a conduce un restaurant din pozitia de General Manager, intr-una dintre locatiile KFC din Bucuresti.

„Credem in tineri, in energia si spiritul lor ambitios de a schimba si de a avansa cat mai repede la nivel profesional. De aceea, anul trecut am lansat un program de intenshipuri pentru studenti, iar acum Graduate Training.

Stim ca absolventilor de studii superioare le este uneori dificil sa-si gaseasca un loc de munca dupa finalizarea facultatii si de aceea ne-am gandit sa le lansam provocarea unui training gratuit si remunerat, la finalul caruia pot ajunge sa conduca unul dintre restaurantele KFC.

Ne dorim ca ei sa aiba parte de experiente frumoase si de oportunitati pentru a putea invata cat mai multe alaturi de unul dintre cele mai mari branduri din lume”, a declarat Mark Hilton (Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut Romania).

In prima etapa a programului, participantii vor afla toate detaliile legate de produsele KFC, echipa din restaurant si responsabilitatile postului, pentru a intelege cat mai bine activitatea si atributiile pozitiei de Restaurant General Manager. Ulterior, ei vor aplica notiunile invatate in perioada de training, de la cultura KFC la siguranta alimentelor, de la procedurile de securitate pana la programul Customer Mania.

"M-am angajat in aprilie 2003 la KFC Romania in functia de casier, cand m-am hotarat sa-mi iau viata in propriile maini. La inceput, ideea de angajare a fost pentru o perioada scurta de timp, pentru a avea un venit cinstit si rapid in timpul facultatii, insa ulterior am fost captata, fara sa-mi dau seama, de placerea de a lucra intr-o echipa mare, tanara, alaturi de care descopeream zilnic lucruri noi, interesante, care mai tarziu au contribuit la formarea mea profesionala si personala.

Functia de casier a fost inlocuita rand pe rand, cu alte trepte ierarhice: Supervisor, Assistant Manager, Manager. Ulterior au luat nastere si cele mai mari obiective personale, care m-au condus la urmatoarea treapta de General Restaurant Manager, pozitie pe care o ocup din anul 2008", spune Diana Costache (Restaurant General Manager KFC Baneasa Mall).

Mai multe informatii despre program si responsabilitatile postului de Restaurant General Manager sunt disponibile pe site.

Aplicatiile se pot trimite online sau la adresa de mail [email protected] in perioada 22 iunie – 10 iulie 2015, iar procesul de selectie se va desfasura pe parcursul lunii iulie, in mai multe etape: interviu telefonic, interviu de grup si individual. Programul de training incepe la 1 septembrie 2015.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related