Brutariile Paul introduc in meniu o colectie de prajituri si torturi in forma de inima, dedicata lunii indragostitilor. Noutatea gamei este renumita prajitura Pavlova, lejera, cremoasa si apetisanta datorita mixului creativ de ingrediente ce o compun - crema de vanilie, mascarpone, bezea si un pat de zmeura sau capsuni.
Toti cei care doresc sa isi surprinda partenerii cu un cadou dulce pot opta pentru prajiturile delicioase din noua gama Paul: Coeur Pavlova aux framboises (prajitura cu crema de vanilie, mascarpone, bezea si zmeura), Coeur Pavlova fraise (prajitura cu crema de vanilie, mascarpone, bezea si capsuni), Millefeuile Coeur Framboise (prajitura cu crema de vanilie, mascarpone si zmeura), Millefeuille Coeur Multi Fruit (prajitura cu crema de vanilie, mascarpone si fructe), Millefeuille Coeur Abricot (prajitura cu crema de vanilie, mascarpone si crema de caise) si Coeur Brioche Choco (briosa cu glazura ciocolata si cereale).
"Urmarind tendintele si dorintele clientilor nostri am observat ca Pavlova este un desert foarte indragit, pe care multi incearca sa-l reinterpreteze in diferite retete. Noi am pregatit prajitura in stilul frantuzesc caracteristic Paul si am modelat-o intr-o forma speciala, pentru a oferi clientilor nostri o idee delicioasa de cadou in luna februarie. Alaturi de Pavlova, ei vor gasi in meniu deserturi tipic frantuzesti in forma de inima, cum sunt Millefeuille sau briosele, pentru a indulci momentele tandre", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Paul Romania).
Prajitura Pavlova poarta numele unei vestite balerine din Rusia, Anna Pavlova, cunoscuta pentru spectacolul de dans „Moartea Lebedei”. Balerina a dansat si pe scena din Noua Zeelanda, iar un faimos cofetar neozeelandez a creat un tort cu ingrediente ce exprimau trasaturile Annei, botezandu-l in cinstea ei.
Colectia de prajituri de Valentine’s Day este disponibila in brutariile Paul din Bucuresti, Ploiesti si Cluj, inclusiv cele de tip chariot, pana la data de 28 februarie 2016.