Cu doar 1.5% grasime, Sunca Sissi devine din ce in ce mai fina! Variante noi si retete imbunatatite in portofoliul brand-ului Sissi

Cu doar 1.5% grasime, Sunca Sissi devine din ce in ce mai fina! Variante noi si retete imbunatatite in portofoliul brand-ului Sissi

Caroli Foods Group, liderul pietei de mezeluri din Romania, isi consolideaza portofoliul celui mai apreciat brand de sunca din Romania, SISSI, prin lansarea unor produse noi si prin imbunatatirea retetelor existente.

Astfel, Sissi isi respecta promisiunea de a oferi consumatorului un produs rafinat, de inalta calitate, obtinut din bucati atent selectionate de pui, porc sau curcan. In plus, orice sunca Sissi are acum doar 1.5% grasime, iar Sissi jambon de porc si curcan 1.8% grasime.

 

"Diversificarea portofoliului Sissi vine ca un raspuns prompt in urma desfasurarii unei ample cercetari de piata realizata anul acesta impreuna cu consumatorii nostrii din Romania. A fi in permanenta atenti la nevoile in schimbare ale consumatorilor nostri, credem ca este unul dintre principalele motive pentru care Sissi este cel mai apreciat brand de sunca din Romania, leader in categoria de sunca (cf. Nielsen raport). Prin aceasta completare de portfoliu, am incercat sa le oferim consumatorilor, care apreciaza valorile de brand deja cunoscute, inspirate din povestea Printesei Sissi: finete, rafinament, echilibru, incredere, dragoste pentru familie si calitate inalta a vietii, exact ceea ce ne-au solicitat: produse de foarte buna calitate, cu cel mai scazut continut de grasime posibil dar si in ambalaje foarte practice. Imbunatatirea retetelor noastre prin scaderea continutului de grasime – in acest moment, sunca Sissi are cel mai scazut continut de grasime de pe piata din categoria sa - face parte din strategia noastra de a oferi consumatorilor exact ceea ce-si doresc", afirma Ana-Maria Bajan (Director Executiv Marketing, Business Development & PR Caroli Foods Group).

 

Astfel, incepand cu luna octombrie, brandul Sissi ofera consumatorilor sai 10 preparate din carne de pui, porc sau curcan, obtinute in conformitate cu cele mai inalte standarde europene de productie, si potrivite pentru intreaga familie datorita gustului rafinat si continutului scazut de grasime:

PRODUSE NOI SISSI:

  • sunca din piept de curcan feliat, jambon din piept de curcan feliat, sunca din piept de pui feliat;
  • sunca din pulpa de porc feliat, jambon din pulpa de porc feliat, sunca din piept de pui gastro;

 

PRODUSE SISSI CU RETETA IMBUNATATITA:

  • suncile din piept de pui si pulpa de porc in variantele vid si vrac

 

Un continut mai mic de grasimi permite o flexibilitate mai mare pentru includerea produselor Sissi in diete speciale – fie ca vorbim de diete pentru slabire, de diete pentru cresterea energiei sau de diete pentru imbunatatirea aspectului pielii si a tenului, aducand in acelasi timp organismului o proportie mai mare de proteine. Proteinele sunt deosebit de importante, in special in etapa de dezvoltare si crestere a copiilor, in recuperarea dupa efortul fizic, dar si pentru controlul apetitului.

 

SFATUL NUTRITIONISTULUI (Cristian Margarit):

In special atunci cand sunt mancate dimineata, proteinele ajuta la controlul apetitului (senzatie de foame mai mica in restul zilei), la controlul glicemiei (previn caderile de glicemie si de energie) si furnizeaza materia prima (aminoacizii) pentru sinteza neurotransmitatorilor.

Un alt avantaj major al proteinelor este ca acestea nu se pot depune sub forma de grasime in mod normal, chiar daca sunt consumate in exces, spre deosebire de grasimi (care pot fi depuse direct) sau de carbohidrati (care induc sinteza si depunerea grasimilor). Secretul unei diete echilibrate este sa includem in dieta zilnica un raport optim intre proteine/glucide/lipide. Acest raport inseamna ca jumatate din farfurie trebuie sa contina intre 1-5 legume si un sfert din cantitate sa fie de produse animale care vin impreuna cu grasimi si proteine necesare organismului. De asemenea, trebuie sa bem suficienta apa si sa asociem proteinele de origine animala cu alimentele corecte: cat mai multe salate, legume si chiar paine integrala sau de secara.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related