[Specialistii in cafea] Stefan Iordache, Fabrica de Cafea: Degeaba prepari o cafea perfecta daca nu stii cum sa o servesti, cum sa o prezinti si sa ii spui povestea

[Specialistii in cafea] Stefan Iordache, Fabrica de Cafea: Degeaba prepari o cafea perfecta daca nu stii cum sa o servesti, cum sa o prezinti si sa ii spui povestea

Dupa patru ani in lumea cafelei si cursuri de roasting la Coffee Consulate, in Germania, Stefan Iordache a inceput business-ul cafelei de specialitate cu prajitoria, sub brandul Contego Coffee. Apoi, a deschis prima cafenea in 2015, The Coffee Factory. Acum se pregateste sa o deschida pe a patra. 

Investitia a fost destul de mare pentru ca am tinut sa dotez cafeneaua cu cele mai bune echipamente - de la cuptorul in care prajesc cafeaua, la espressoarele Reneka, filtre de apa, pana la echipamentele de brew si cafeaua in sine.

Locul si amenajarea cafenelelor au mers pe acelasi principiu. De exemplu, The Coffee Factory are o pictura murala, care surprinde o scena dintr-o ferma de cafea, realizata de o echipa de studenti si profesori de la Universitatea de Arte din Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related