Când devine experiența culinară fine dining? Ce presupune să fii Chef cu adevărat și care sunt restaurantele unde te poți bucura de o experiență culinară desăvârșită? Acestea au fost primele întrebări la care revista Biz și-a propus să răspundă când a început proiectul Best Chefs.
Revista Biz a lansat Best Chefs, un nou proiect editorial, cu sprijinul Nespresso, partenerul principal al acestui proiect unic in România. Best Chefs reprezintă o incursiune în lumea gastronomiei premium și pune profesia de Chef într-o lumină nouă. Suplimentul reuneşte informaţii despre Top Chefs din România și rețetele lor originale.
Informaţiile vor putea fi regăsite integral în ediţia tipărită sau e-book-ul Best Chefs, ce pot fi comandate la adresa de email: [email protected].
Best Chefs prezintă:
- Top Chefs din România
- Noul val de Chefs din Bucureşti
- Recomandări de restaurante din Capitală
- Reţete originale
- Interviuri cu Chefi cu stele Michelin
- Analiza pieţei de fine dining din Bucureşti
- Secretele din spatele celebrului Ghid Michelin