Electrolux, furnizor ales de 50% dintre chefii europeni cu Stele Michelin, incheie un nou parteneriat cu WeDine, oferind echipamente performante de gatit pentru experiente culinare desavarsite. Conceptul de restaurant pop-up, WeDine, ofera cu fiecare experienta organizata, oportunitatea de a explora noi gusturi, dar si de a socializa in spatii neconventionale.
“Ne bucuram sa contribuim la succesul proiectului WeDine si sa observam tendinta consumatorilor de a prioritiza din ce in ce mai mult calitatea stilului de viata si de a-si creste asteptarile in ceea ce priveste experientele culinare. Nevoia de a imbina placerea gustului cu dorinta de socializare, alaturi de atmosfera creata de muzica, conversatii, amintiri, ne indeamna sa formam legaturi mai stranse cu cei care servim masa.
De aceea, parteneriatul nostru cu WeDine se aliniaza atat valorilor noastre pe care le promovam prin platforma #MakeLifeDelicious, cat si obiectivului comun, de a oferi o experienta sociala completa cu preparate de cinci stele.”, a declarat Carmen Georgescu, Director de Marketing si Comunicare Electrolux Romania.
“WeDine inseamna un restaurant pop-up, in adevaratul sens al cuvantului. Constructia fiecarui concept integreaza notiunea de live cooking, pe care Chef-ul invitat, alaturi de echipa sa, o desfasoara intr-o bucatarie mobila. Electrolux a venit in intampinarea nevoilor noastre, prin versatilitatea echipamentelor de gatit puse la dispozitia Kitchen Team-ului.”, a declarat echipa WeDine.
Evenimentele WeDine se desfasoara lunar, in locatii neconventionale, precum showroom-uri, galerii sau spatii industriale, sub conceptul culinar al celor mai populari Chefi locali. In bucataria mobila Electrolux se pregatesc nu mai putin de 400 de farfurii cu dish-uri per eveniment, oferind tehnologii specifice bucatariilor profesioniste. Astfel, cu ajutorul cuptorului PlusSteam Pro, participantii se pot bucura de preparate gatite la abur, o tehnica culinara perfecta pentru intensificarea aromelor naturale ale ingredientelor.
Nevoia Chefilor de flexibilitate si eficienta in bucatarie este un aspect foarte important in implementarea proiectului dar si in procesul de proiectare si imbunatatire a produselor. De aceea, plita cu inductie este nelipsita din bucataria mobila Electrolux, facilitand o metoda rapida de gatit si o varietate larga de preparate delicioase.
“Chefii colaboratori au libertate totala in crearea meniurilor, ceea ce le permite sa-si exerseze background-ul culinar si imaginatia. Ne-am dorit sa cream o platforma prin care talentul lor sa iasa din sfera constrangerilor comerciale impuse de restaurante, fiind un exercitiu de tasting atat pentru noi, cat si pentru membrii nostri. Descoperim cu fiecare editie, nume consacrate ale gastronomiei romanesti sau, dimpotriva, tineri remarcabili care primesc oportunitatea de a se afirma.”, au completat reprezentantii WeDine.