Ursus Breweries demarează programul Graduate Trainee „Brew Your Future” 2019

Ursus Breweries demarează programul Graduate Trainee „Brew Your Future” 2019

Ursus Breweries a lansat în luna martie programul Graduate Trainee „Brew Your Future” destinat studenților în ultimul an de studiu, tinerilor absolvenți de studii superioare și masteranzilor. Perioada de recrutare pentru cele 14 poziții de Graduate Trainee este deschisă până la finalul lunii mai, iar cei selectați se vor alătura echipei companiei în vara acestui an.

Astfel, Ursus Breweries urmărește să recruteze tineri care se află la începutul carierei pentru șase posturi disponibile în departamentul Comercial și șase în departamentul Tehnic. Rolurile cu specific tehnic sunt în fabricile Ursus Breweries din Brașov, Buzău și Timișoara. Suplimentar, prin intermediul programului, compania urmărește recrutarea și a doi noi colegi în departamentul Financiar.

 

„Programul Graduate Trainee „Brew Your Future” este calea prin care Ursus Breweries recrutează și pregătește anual noi specialiști pentru roluri cheie, dar și o oportunitate pentru tineri care aspiră la o carieră într-o industrie dinamică precum industria berii. Experiența edițiilor precedente ne arată că tinerii care parcurg acest program pun altfel bazele viitoarei lor cariere în cadrul companiei și au o dezvoltare profesională consistentă”, a declarat Robert Uzună, Vice-președinte Corporate Affairs Ursus Breweries.

Tinerii absolvenți recrutați până la finalul lunii mai sunt integrați în echipe cu experiență solidă în domeniile comercial, tehnic și financiar, iar sub îndrumarea mentorilor au oportunitatea de a gestiona proiecte și de a-și dezvolta aptitudinile într-un mod creativ și responsabil. În cadrul Programului Graduate Trainee, cu o durată de un an, candidații iau contact cu specialiști din mai multe arii funcționale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related