O lansare ca un film: noul album semnat de INNA, „YO”, a fost prezentat la cinema

O lansare ca un film: noul album semnat de INNA, „YO”, a fost prezentat la cinema

INNA a lansat oficial albumul „YO”, primul album compus integral de artistă în limba spaniolă, printr-un eveniment la sala Epika din Grand Cinema & More, unde a prezentat celor invitați un video care a surprins cele mai importante realizări ale sale, dar și noua etapă din călătoria sa muzicală: videoclipurile celor 11 piese de pe albumul „YO”.

Vizibil emoționată, INNA a urcat pe scenă în aplauzele celor prezenți, pentru a dezvălui detalii despre cum a creat acest proiect atât de important pentru ea.

„Trăiesc cel mai frumos moment din viața mea, mă bucur de tot ce mi se întâmplă și sunt fericită! Am muncit mult pentru acest album cu David Ciente, producătorul cu care am lucrat toate aceste piese, cu NGM Creative pentru videoclipuri și cu un nou partener de drum - ROC Nation, pe lângă Global Records, casa mea de discuri”, a spus INNA.

Compus integral în limba spaniolă de artistă și produs de David Ciente, albumul „YO” a fost lansat cu Global Records și ROC Nation, labelul din SUA al lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith. Odată cu acest proiect, INNA devine singurul artist român licențiat la acest label. 

La evenimentul de lansare de marți, 4 iunie, au participat sute de invitați, printre care: Mark Stam, Nicoleta Nucă, Alexandru Ciucu, Amalia Năstase, Corina Caragea, Shurubel, Andrei Niculae și Ionuț Bodonea (Virgin Radio), Giulia Huidu, Monica Munteanu, Denis Radu, Roxana Voloșeniuc (ELLE), Edward Aninaru, Alina Eremia, Corina Bud, George Piștereanu, Dara, Irina Rimes, Andrei Nourescu, Sandra Izbașa, Larisa Iordache, Ame Călin, Minelli, Deliric, Dana Războiu și influenceri precum Oana Cosânzeana, Gabriela Atanasov (Sweet Paprika), Claudia Predoană, Cristina Belciu, Ioana Vișănescu, Deea Codrea, Andrei Grigorie, IrinaSsw, copii din echipa INNEI de la Vocea României Junior.

Atmosfera generală a fost una de petrecere latino, cu costume flamenco, margarita, tequila, paella și multă veselie.

Albumul „YO” include 11 piese, iar fiecare spune povestea unui alt personaj, a unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață. Piesele se numesc „RA”, „Contigo”, „Iguana”, „Si, Mama”, „Sin Ti”, „Locura”, „Fuego”, „Tu Manera”, „La Vida”, „Gitana”, „Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip. Single-ul „Tu Manera”, care face parte de pe albumul „YO”, a fost inlcus pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

 

Evenimentul de lansare a albumului „YO” semnat INNA a fost organizat de Global Records și susținut de Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, Valmand, La Finca Alioli,  Coca-Cola.  

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related