[New in Town] Lorand Szarvadi: Daca scapam si de aceasta pandemie, in Bucuresti va urma o adevarata revolutie gastronomica

[New in Town] Lorand Szarvadi: Daca scapam si de aceasta pandemie, in Bucuresti va urma o adevarata revolutie gastronomica

La Gastrolab Piata Victoriei, toate visurile gurmanzilor dornici sa incerce bucate din bucataria ardeleneasca devin realitate. Doar ca viziunea bucatariei din acest local reinventeaza preparatele in moduri neasteptate si cu ingrediente locale: crema de pastravi afumati, desertul “Somloi Galuska”, stridiile Gillardou, caracatita in stil galician, sau pestele facut in pat de sare. Toate se gasesc aici.

Cand s-au gandit sa creeze un astfel de loc, pentru Lorand Szarvadi si sotia sa, Zsuzsanna, au pus autenticitatea gastronomica pe primul loc. Pornind de la retete de pe vremea bunicilor, Gastrolab a devenit un winebar cu experimente culinare completate vinuri de toate felurile. Pentru ca Lorand a simti ca e nevoie de un refresh in zona gastro-wine-barurilor, winelist-ul Gastrolab cuprinde aproximativ 1000 de etichete.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related