Milioane de utilizatori europeni folosesc acum Galaxy AI pe o gamă mai largă de dispozitive Galaxy, datorită noului update One UI 6.1

Milioane de utilizatori europeni folosesc acum Galaxy AI pe o gamă mai largă de dispozitive Galaxy, datorită noului update One UI 6.1

Milioane de utilizatori din Europa se bucură acum de experiența Galaxy AI datorită noii actualizări de la Samsung. 

În luna februarie, Samsung Electronics a anunțat că funcțiile Galaxy AI, inițial disponibile pe telefoanele din seria Galaxy S24, vor fi extinse către mai multe dispozitive Galaxy printr-o nouă actualizare One UI 6.1, cu scopul de a democratiza și AI pe dispozitivele mobile. Această actualizare a fost implementată pe seriile Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 și Tab S9 începând cu luna martie a acestui an.

De la lansarea update-ului, 8,8 milioane de utilizatori au descărcat și folosit activ capabilitățile Galaxy AI. Numărul utilizatorilor este în creștere zilnică, astfel că până la sfârșitul anului 2024, Samsung își propune să ajungă cu Galaxy AI la peste 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Cu tot mai mulți utilizatori Galaxy care pot profita de funcțiile de comunicare îmbunătățite de Galaxy AI, utilizatorii au deja preferatele lor atunci când vine vorba de noua serie de funcționalități disponibile. Cele mai utilizate capacități AI de la lansare includ funcții precum Live Translate, Live Transcribe, Chat Assist, precum și Circle to Search.[1]

Aproape 75% dintre utilizatorii de Galaxy Z Fold5, 80% dintre cei de S23 Ultra și aproape 65% dintre utilizatorii de Tab S9 din Europa au descărcat actualizarea One UI 6.1, aceasta devenind una dintre cele mai populare actualizări de software din istoria Samsung.

După succesul primei lansări a One UI 6.1 în luna aprilie, Samsung anunță a doua fază de implementare, aducând Galaxy AI pe și mai multe smartphone-uri și tablete Galaxy. Funcțiile se vor extinde către seria Galaxy S22, telefoanele Galaxy Z Fold4 și Galaxy Z Flip4, precum și tabletele din seria Galaxy Tab S8, începând din luna mai.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

[1] Circle to search este o funcționalitate oferită de Google în colaborare cu funcțiile Galaxy AI.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related