Burger King continuă expansiunea în România cu un nou restaurant în Târgu Mureș

Burger King continuă expansiunea în România cu un nou restaurant în Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș. Într-un spațiu de servire generos, o echipă de 25 de angajați este gata să servească clienților celebrele preparate Burger King, flame-grilled.

Cu ocazia noii deschideri, Burger King își surprinde plăcut clienții: primii 100 care vor veni la deschiderea restaurantului din Shopping City Târgu Mureș, primesc gratuit un burger Whopper. Pe parcursul zilei de 23 mai, Burger King pune, de asemenea, la dispoziție încă o ofertă specială pentru vizitatori: oricine trece pragul noului restaurant poate cumpăra 2 burgeri Whopper cu doar 29 RON.

"Jumătatea anului 2024 ne găsește înaintând cu încredere în planul nostru de expansiune, iar Târgu Mureș marchează un nou punct strategic pe harta Burger King în România", spune Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România. "Ne-am dorit să aducem gustul distinct flame-grilled mai aproape de clienții noștri din Târgu Mureș, consolidându-ne astfel promisiunea pentru autenticitate. Continuăm să ne uităm spre viitor și să pregătim multe surprize pentru fanii Burger King, pe care îi invităm să descopere noile oferte în restaurantele noastre." 

Restaurantul Burger King aduce mai aproape de locuitorii din zona Târgu Mureș gustul de grătar care a cucerit întreaga planetă: celebrul Whopper, Dublu Steakhouse sau Big King XXL, dar și noutăți din gama TeriyaKing și King’s Whiskey.

Zilnic, peste 12 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 70 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related