Burger King deschide un nou restaurant in Constanta, in City Park Mall

Burger King deschide un nou restaurant in Constanta, in City Park Mall

Burger King anunta deschiderea unui nou restaurant in Constanta. Noul punct de atractie pentru pasionatii gustului flame-grilled isi deschide portile pe data de 30 mai, aducand gustul autentic mai aproape de fanii Burger King. O echipa formata din 25 de grill kings isi asteapta oaspetii de luni pana duminica in noua locatie din City Park Mall Constanta.

 

Promotii la deschidere

In ziua deschiderii, Burger King pregateste oferte speciale pentru vizitatori:

  • Primii 100 de clienti care viziteaza restaurantul in ziua deschiderii primesc un burger Whopper gratuit.
  • Tot in cursul zilei de 30 mai, toti clientii pot beneficia de o oferta speciala: 2 burgeri Whopper la pretul de numai 29 RON.

"Ma bucur sa vad cum se concretizeaza planurile noastre ambitioase pentru acest an. Am pornit increzatori si ne bucuram sa deschidem al doilea restaurant din Constanta, unul dintre centrele urbane importante si un oras plin de energie, care se potriveste perfect cu spiritul dinamic al brandului nostru. Ne dorim ca fiecare vizita in noul restaurant sa fie o experienta autentica si memorabila, plina de savoarea si calitatea pe care o garanteaza Burger King”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King Romania.

 

Experienta Burger King

Deschiderea noului restaurant reprezinta angajamentul Burger King de a oferi o experienta culinara caracterizata de calitate si autenticitate. Noul spatiu va servi o gama variata de produse, de la renumitul Whopper pana la optiuni plant-based si deserturi, pentru gusturile fiecarui client.

Cu peste 11 milioane de vizitatori zilnic in intreaga lume, Burger King se mandreste cu servicii rapide si produse de inalta calitate la preturi accesibile. Fondat in 1954, lantul este cunoscut pentru burgerii sai preparati pe gratar cu flacara, care au cucerit gusturile consumatorilor din intreaga lume. Burger King isi continua misiunea de a oferi clientilor retete originale si experiente de neuitat.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related