43 de parteneri din industria HoReCa, premiați pentru performanță digitală la Tazz Awards

43 de parteneri din industria HoReCa, premiați pentru performanță digitală la Tazz Awards
  • Pe 4 iunie a avut loc a doua ediție a galei Tazz Awards – Digitally Stepping Into The Future, în cadrul căreia au fost acordate 17 premii pentru excelența în HoReCa.
  • Tema centrală a fost digitalizarea, iar partenerii premiați s-au remarcat printr-un model de business adaptat cu succes la mediul digital.
  • Printre premiile acordate se numără Local Love Brand și Digital Restaurant of the Year.

În cadrul celei de-a doua galei Tazz Awards – Digitally Stepping Into The Future, Tazz a premiat 43 de parteneri  pentru performanțele lor excepționale și contribuțiile inovatoare din 2023.

Evenimentul, ajuns în acest an la a doua ediție, s-a desfășurat pe 4 iunie 2024 și a adus în prim-plan antreprenorii și afacerile de top care au excelat în industria HoReCa. Temele centrale au fost digitalizarea și inovația, instrumentele cheie care contribuie la dezvoltarea accelerată a industriei de servicii alimentare si segmentului de food delivery. De altfel, industria de food delivery are o cotă de piață de 25%, a doua cea mai mare după consumul în restaurante, conform studiului Hospitality Culture Research x Tazz.

„Gala Tazz Awards a adus laolaltă și anul acesta cei mai performanți jucători din ecosistemul nostru: restaurante, retaileri și parteneri, pentru care digitalizarea este o practică uzuală în atingerea succesului. Piața de restaurante și groceries s-a transformat radical în ultimii ani, clienții majoritari digitali au susținut valul început în pandemie, val care o să continue să crească din ce în ce mai mult. A doua ediție a galei vine ca o confirmare pentru creșterea accelerată a industriei, iar fiecare premiu acordat este modul nostru de a-i onora pe cei care s-au adaptat și au excelat.” declară Alin Șerban, CEO Tazz.

Tazz a oferit 17 premii pentru partenerii care ocupă poziții de top ca jucători digitali în industrie:

  • Best New Restaurants on Tazz: câștigat de Dania (Iași), Vivo Fusion Food Bar (București), Gorilla's Crazy Burgers (București);
  • Best Local Chain: acordat lanțului de restaurante Spartan;
  • Best International Chain: oferit lanțului de restaurante KFC;
  • Best Delivery-Only Restaurant: câștigat de Zest Pizza (București);
  • Digital Ingredients Award: obținut de Bonito Original (Bacău);
  • The Loyalty Chef: acordat restaurantului Dristor Kebap Delivery (București);
  • Best Innovation In Desserts: obținut de French Revolution, Turkish Sweets Duman, Famous Waffles (București);
  • Riders’ Choice: acordat către Ribs Bar&Grill (București), La Plăcinte (București), Pep&Pepper (București);
  • Best Grocery Experience: câștigat de Auchan;
  • Most Active Player in Groceries: oferit partenerului Kaufland;
  • Meal Ticket Power Provider: obținut de Big Belly (Cluj-Napoca);
  • Genius Restaurants Of The Year: acordat restaurantelor Grande (Cluj-Napoca), King Rolls (București), Nikos Greek Taverna (București), Nora (Timișoara), Sushi Master (Național);
  • The Combo Champion: câștigat de Le Bab Fried Chicken (București);
  • Spark of Innovation: câștigat de British American Tobacco;
  • Talk Of The Town: oferit către Dei Frati (Brașov), Burger Island (București), Furgoneta (București);
  • Local Love Brand: Burgr Factory (București), Brics by Beer Zone (Iași), Souvlaki Akropoli (Suceava), La Strada (Botoșani), Planet Burger (Bacău), Nissara's Restaurant (Arad), Neața Omelette Bistro (Timișoara), Sergiana (Brașov), Bătrânu' Sas (Sibiu), Casa Mureșană Bistro (Târgu-Mureș), Express Chef (Cluj-Napoca), Friptură la Chiflă (Galați), Sabroso (Constanța), Autoservire Central (Pitești), Blend (Craiova);
  • Digital Restaurant of the Year: obținut de Jack's Bistro (Timișoara).

Gala din acest an a subliniat integrarea instrumentelor și practicilor digitale ca un standard pentru afaceri de success în comunitatea Tazz, formată din consumatori, riders, antreprenori și parteneri de afaceri. Gala a fost prezentată de Andi Moisescu și a fost realizată cu sprijinul partenerilor Coca-Cola, BDG, BAT, Serve, Molson Coors, Macromex, Up, Barleta, Flip și CWS.

Platforma locală de livrare rapidă Tazz are o ofertă foarte diversă, ce cuprinde cele mai bune restaurante din țară, dar și o selecție extinsă de produse pentru cumpărături zilnice, farmacii, florării, articole sportive, cărți, produse de îngrijire personală și înfrumusețare și alte magazine diverse. Tazz pune la dispoziția clienților săi beneficii exclusive ca evenimente zilnice cu Chefi locali, comanda de grup și plata cu cardurile de masă. Tazz este în acest moment cea mai descărcată aplicație din categoria „Food & Drink” în România, serviciile sale fiind disponibile atât prin aplicațiile de mobil Android și iOS, cât și online, în cele 29 de orașe din țară în care activează în acest moment.    

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related