PeliPartners a asistat Mitiska REIM într-o finanțare de 19 milioane EUR

PeliPartners a asistat Mitiska REIM într-o finanțare de 19 milioane EUR
Carmen Peli, Partener / Delia Lepădatu, Avocat Senior

PeliPartners a asistat Mitiska REIM în finanțarea celui mai nou parc de retail din Pitești prin obținerea unui credit în valoare de 19.000.000 EUR acordat de Erste Group Bank AG, în care Banca Comercială Română S.A. a acționat în calitate de agent de garanții.

Împrumutul este destinat finanțării costurilor de dezvoltare asociate finalizării parcului comercial, precum și finanțării ulterioare a companiei după ce proiectul va deveni operațional.

Implicarea PeliPartners a presupus adaptarea contractului de facilitate de tip LMA prin alinierea acestuia la modelul de afaceri al clientului, asistență pe tot parcursul negocierii documentelor tranzacției și a procesului de finalizare.

PeliPartners are un parteneriat de succes cu Mitiska REIM, fiind alături de clientul său încă de la intrarea pe piața din România.

Anterior PeliPartners a asistat Mitiska REIM în refinanțarea portofoliului său de parcuri de retail pentru o valoare totală împrumutată de 123.000.000 EUR, precum și în cea mai mare tranzacție imobiliară din 2023 din România și una dintre cele mai mari din ECE - vânzarea celor 25 de parcuri de retail deținute de Mitiska REIM în România către LCP Group, parte a M Core.

Echipa de tranzacție a fost coordonată de Carmen Peli (Partener), secondată de Delia Lepădatu (Avocat Senior).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante proiecte și tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar, drept societar și protecția datelor. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related