Digisport.ro, record absolut de audiență: peste un milion de vizitatori unici într-o zi

Digisport.ro, record absolut de audiență: peste un milion de vizitatori unici într-o zi

Site-ul digisport.ro atinge o bornă istorică de trafic și devine prima platformă online cu profil sportiv din România care depășește pragul de un milion de cititori unici într-o singură zi.  

Pe 17 iunie 2024, odată cu victoria extraordinară a tricolorilor împotriva Ucrainei la EURO 2024, digisport.ro a înregistrat un număr impresionant, 1.090.603 de vizitatori unici.

Cu o medie lunară de 96.977.209 afișări de pagină generate în ultimele șase luni, conform Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT), digisport.ro rămâne cel mai accesat website cu conținut sportiv, indiferent de categoria surselor online concurente, încă din mai 2021.

Totodată, de peste 4 ani consecutivi, digisport.ro își menține lunar poziția de lider incontestabil în clasamentul platformelor online de sport din România.

“Este un rezultat care ne bucură întrucât confirmă că la digisport.ro lucrurile sunt bine și corect făcute, chiar dacă nu suntem perfecți. Este reușita unei echipe dedicate, care lucrează în fiecare zi a anului, nu doar în timpul evenimentelor marcante, precum cel din 17 iunie. Sunt convins că acest record va fi depășit în curând, având în vedere că naționala de fotbal a României mai are de jucat cel puțin două meciuri la EURO 2024. Cel puțin! Vă mulțumim pentru încredere! Hai, România!”, a declarat Cristian Zagaradniuc, Redactor-Șef digisport.ro.

“Această performanță reflectă încrederea și loialitatea urmăritorilor noștri, cărora le mulțumim pentru susținerea permanentă. Succesul nostru este, în mare parte, datorat pasiunii și interesului lor pentru cele mai recente știri sportive, analize și comentarii exclusive oferite de Digi Sport. Suntem onorați să fim sursa principală de informații sportive pentru fanii din România și vom continua să oferim conținut de calitate și actualizări în timp real despre toate evenimentele sportive de interes”, a completat Andi Vilara, Manager de Proiect Digi Sport.

Știrile, clipurile video cu cele mai spectaculoase momente din transmisiunile Digi Sport, precum și rezultatele competițiilor sunt disponibile tuturor utilizatorilor și se regăsesc pe site-ul digisport.ro sau în aplicația Digi Sport, care poate fi descărcată din Google Play și App Store, accesibilă exclusiv pentru abonații DIGI Romania.

Urmăritorii Digi Sport au acces atât la cele mai iubite competiții sportive de înaltă calitate din România – Superliga, Liga 2 și Cupa României – cât și din lume, acoperind evenimentele fotbalistice prestigioase, precum UEFA Champions League, Premier League, LaLiga, Serie A,  Bundesliga și UEFA European Qualifiers, dar și campionatele europene și mondiale de handbal și MotoGP. De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, turneele de mare impact din circuitul WTA, în care evoluează și sportivele din România, precum și competițiile ATP. 

Site-ul digisport.ro și televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4, fac parte din Grupul Digi, alături de televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.        

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related