ADDA a făcut prea multe VALURI. La nici o lună de la lansare, piesa este de negăsit

ADDA a făcut prea multe VALURI. La nici o lună de la lansare, piesa este de negăsit

Valuri… de nervi! 

La 14 zile de la lansare, piesa ADDEI „Valuri” a… deranjat puțin prea mult încât a dispărut de pe YouTube. 

Ca într-o investigație demnă de filmele cu detectivi, plină de emoție și speranță, ADDA împreună cu toată echipa din spatele piesei încearcă zi și noapte să recupereze clipul oficial lansat pe YouTube în data de 14 iunie. 

 

Cum a început totul? 

În noaptea de 28 iunie, trecut de miezul nopții, artista a fost bombardată de mesaje din partea fanilor care nu mai găseau piesa pe platforma de streaming. 

Fără nicio urmă și nicio explicație plauzibilă, videoclipul a fost șters direct de pe platformă de o persoană neautorizată. 

Din acel moment, până astăzi inclusiv, videoclipul este de negăsit, iar echipa lucrează constant la recuperarea acestuia. 

Piesa Valuri continuă să fie disponibilă pe toate celelalte platforme Spotify, Apple Music și chiar TikTok unde ADDA își ține comunitatea la curent cu statusul investigației. 

 

Cine nu o cunoaște pe ADDA?

Fie că ai fredonat  „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” - toate piese care au bătut timpul și au rămas semnătura ADDA, sau ai citit povestea pusă în paginile cărții „Cele 3 ADDA”, sau poate ai susținut-o în super-producțiile TV „Asia Express” sau „Te cunosc de undeva”, n-ai cum să nu te îndrăgostești de omul și artistul ADDA.

Despre incidentul unic în cariera artistei, ADDA spune „Am făcut multe premiere de-a lungul timpului. Dar la premiera asta absolută nu m-am gândit niciodată. Cred că nimeni nu a pățit asta, efectiv să i se șteargă un videoclip și să pară că a fost făcut de “bună voie”, adică fix de titularul contului de Youtube! E dureros pentru că la fiecare proiect muncește o echipă mare de oameni. Și pe lângă asta, videoclipul piesei “Valuri” îmi este foarte drag pentru că e personal. A fost filmat cu membrii familiei mele. Mai multe nu pot sa mai zic… sunt pur și simplu Adda Baladda Suparadda!

Piesa „Valurile” este o co-producție Baladda Records și HaHaHa Production.
MUZICĂ: Rizea Alexandra Ada (ADDA), Lucian Nagy, Flavius Filipescu (Cally Roda)
TEXT: Rizea Alexandra Ada (ADDA), Flavius Filipescu (Cally Roda)
PRODUCȚIE: Lucian Nagy
MASTER: 2ProBeats

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related