2NormaL lansează piesă „Și poate” – un boost de vibe pozitiv

2NormaL lansează piesă „Și poate” – un boost de vibe pozitiv

Intră în vibe-ul de vară și de vacanță cu cea mai nouă piesă 2NormaL: „Și poate”!

Ritmul raggae al acesteia are puterea de a te transpune direct pe plajă cu un cocktail în mână, de a te face să simți briza mării și de a te face să visezi.

Însă piesa nu este doar despre asta!

„Și poate” este cel de-al 7-lea single 2NormaL, un single despre puterea gândirii pozitive și despre cât este de important să te bucuri de drum, nu doar de destinație.

Piesa “Și poate” este cea mai nouă piesă 2NormaL, poate chiar cea mai fresh de până acum. Îmbinând pop-ul cu muzica raggae această melodie vine cu un mesaj de suflet și cu un vibe pozitiv, un vibe de care cred eu, este mare nevoie și care se potrivește perfect cu atmosfera de vacanță Și, așa cum spune și cântecul, vă invit să vă bucurați de călătorie, nu doar de destinație și să gândiți pozitiv”, mărturisește Eduard Cotoară de la 2Normal.

Proiectul “2NormaL” a luat naștere în 2020 și are la activ 7 single-uri printre care „Regina” piesă lansată alături de Emeric Imre & What’s Up, un remake al celebrei melodii „Nebun de alb”, și mult îndrăgita piesă „Shot-uri de iubire”, care a  devenit imnul perfect pentru tortul mirilor. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related