Bodrum, o destinație de vis pentru cei care apreciază stațiunile de lux

Bodrum, o destinație de vis pentru cei care apreciază stațiunile de lux

Peninsula Bodrum, este înconjurată de Marea Egee și mai poartă denumirea de „Paradisul Albastrului Etern”, tutulatură oferită chiar de marele scriitor Homer. Astăzi, Bodrum este o destinație de vacanță excepțională și una dintre cele mai populare destinații turistice din Turcia. Totodată este considerate o „destinație premium” întrucât este frecventată de celebrități, și oferă turiștilor săi cele mai exclusiviste lanțuri hoteliere din lume, cluburi de plajă, centre comerciale sau restaurante cu stele Michelin. Pe scurt, Bodrum este o adevărată „destinație de vis” unde luxul nu cunoaște limite.

 

Albastru Etern

Geografia Bodrumului oferă o natură extraordinară formată din golfuri mari și mici colorate de un albastru strălucitor sau de plaje catalogate cu ”Blue flag”. Stațiunea găzduiește anual peste un milion de vizitatori internaționali iar hotelurile de lux din Bodrum au restaurante rafinate, care le oferă oaspeților plăcerea de a se bucura de o mare paletă gastronomică în orice moment. Sunt oferite și numeroase servicii de tipul VIP – printre care enumerăm transferuri de la aeroport la plaje private, piscine și spa-uri lux – servicii disponibile pentru a asigura o experiență de vacanță de neuitat.

 

Vinurile Turcești și deliciile preparate în restaurante Michelin

Bodrum, una dintre cele mai dorite destinații turistice din lume oferă numeroase opțiuni atunci când vine vorba de divertisment sau de locuri în care poți lua masa. Puteți ancora barca sau iahtul în port și după ce traversați pontonul veți intra într-un oraș gastronomic care oferă cele mai bune preparate din bucătăria turcească și internațională: Calamar, pește și alte fructe de mare proaspete, uleiuri de măsline excelente sau vinuri turcești delicioase. Toate aceste preparate le puteți servi în restaurantele din Bodrum care au fost incluse în Ghidul Michelin. După cină, puteți experimenta viața de noapte din barurile și cluburile din Bodrum, acestea sunt faimoase pentru atmosfera vibrantă pe care o oferă, apreciată la rândul ei de vedete internaționale. Pe timp de zi turiștii pot călători cu iahtul care traversează golfurile peninsulei pe faimoasele Croaziere Albastre. Aici oaspeții pot explora golfuri precum Bitez, Gümbet și Yalıkavak și se pot bucura de activități precum windsurfing, scufundări sau pot admira un apus de soare.

 

Bodrum și o Minune a Lumii

Bodrum oferă o gamă largă de mărci prestigioase și magazine de tip boutique care pun la dispoziția turiștilor produse locale autentice. Toate acestea pot fi găsit în Bazarul Bodrum. Sandalele de la Bodrum reprezintă un element vestimentar celebru în această zonă.

După ce vă bucurați de mare, soare și de nisip la Bodrum, puteți vizita siturile istorice într-un oraș vechi de trei mii de ani, parfumat cu mandarine și bougainvillea – respective ruinele Mausoleului din Halicarnas. Locația respective a fost considerate odată drept una dintre cele șapte minuni ale lumii antice. În plus, puteți vizita emblematicele mori de vânt din Bodrum, faimosul Castel Bodrum din secolul al XV-lea, ridicat de Cavalerii din Rodos, și Muzeul de Arheologie Subacvatică din Bodrum, situat în interiorul castelului.

Dacă timpul permite, puteți naviga din Marea Egee în apele Mediteranei și să descoperi frumusețile Rivierei Turcești. Pentru a adăuga artă și cultură itinerariului dvs., mergeți la un spectacol în cadrul Festivalului Internațional de Balet din Bodrum, care va avea loc între 3 și 22 august anul acesta pe scena faimosului Castel Bodrum.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related