Delicatesele gourmet grecești SOMEL sunt disponibile în România

Delicatesele gourmet grecești SOMEL sunt disponibile în România

SOMEL, distribuitor de delicatese alimentare premium cu origine din Grecia, aduce arome autentice ale bucătăriei grecești pe piața locală, cu angajamentul ferm de a garanta etichete curate, cu atenție la detalii, focus pe calitate și grijă față de mediu. Produsele Somel sunt obținute de la producători de top din Grecia, cunoscuți pentru calitatea ingredientelor și metodele tradiționale de producție.

De la selecția atentă a producătorilor și a ingredientelor de cea mai bună calitate, până la procesul ambalare și de distribuție, Somel aduce o diversitate culinară oferind gustări autentice grecești care îmbină tradiția cu inovația.

Pastele Fettucine cu șofran și cerneală de calamar, uleiul de măsline, sortimente de miere de flori sălbatice precum cimbru sau stejar, dar și dulcețurile din fructe proaspete se numără printre produsele produsele din gama Somel disponibile în România.

Bucătăria grecească ocupă un loc special în inimile pasionaților de mâncare, iar prin Somel ne-am propus să aducem starea de bine din vacanțele grecești pe mesele românilor. Misiunea noastră este să oferim clienților noștri o experiență culinară extraordinară, care depășește granițele cunoscutului și îi însoțește într-o călătorie de neuitat în descoperirea acestor arome. Credem că adevăratul lux nu constă doar în produsul final, ci și în poveștile și tradițiile din spatele acestuia. De aceea, am căutat producători care întruchipează spiritul moștenirii culinare grecești, asigurându-ne că fiecare articol este o mărturie a istoriei bogate și a semnificației culturale a bucătăriei grecești”, precizează Alexandros Skoutris, CEO ISOPLUS Romania.

 

Ingrediente selectate din regiuni consacrate din întreaga Grecie

Produsele din gama Somel sunt atent selectate, de calitate premium și provin de la producători de top din întreaga Grecie. Astfel, uleiul de măsline este obținut din măsline culese manual în Argolida, năutul este adus în Evia, șofranul din Kozani, măslinele verzi provin din Amfissa, mierea din Kastoria, sarea din Lesvos, iar chutney-urile din Tesalia.

“Ingredientele precum șofran sau roșii, lămâi sau măsline sunt cultivate în condiții ideale, în cele mai bune regiuni din Grecia. Uleiul este obținut din măsline culese manual, iar toate dulcețurile sunt realizate din fructe proaspete. Ducând mai departe tradițiile familiei lor și infuzându-le cu o notă premium, aceste rețete de familie prețuite, transmise de-a lungul chiar și a trei generații de meșteșugari, se reflectă în produsele Somel, disponibile acum și în România. Suntem foarte riguroși la selecția producătorilor, fiecare produs reflectă moștenirea culturală a Greciei”,  mai spune Alexandros Skoutris.

 

Pastele, sarea de mare afumată și sosul cu roșii și prune- vedetele gamei de produse SOMEL

Gama extinsă SOMEL este disponibilă în România din aprilie în magazinele partenere, iar în topul vânzărilor în prima lună de la lansare se numără pastele Fettuccine cu cerneală de calamar și șofran, mierea cu cimbru, sarea afumată  sosul cu roșii si prune, năutul picant și usturoiul afumat cu rășină de mastic”.

 

Pastele, sarea de mare afumată și sosul cu roșii și prune- vedetele gamei de produse SOMEL

Gama extinsă SOMEL este disponibilă în România din aprilie în magazinele partenere, iar în topul vânzărilor în prima lună de la lansare se numără pastele Fettuccine cu cerneală de calamar și șofran, mierea cu cimbru, sarea afumată sosul cu roșii si prune, năutul picant și usturoiul afumat cu rășină de mastic.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related