SPOR la aer curat, 360°. Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

SPOR la aer curat, 360°. Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură
  • În ultimii ani, Policolor a oferit către Salvamont România 2,85 tone de lacuri, vopsele și email;
  • Începând din 2017, Salvamont România a beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a 125 de refugii și 20 de cabane, dar și pentru lucrări de întreținere și marcaj a 500 de trasee montane;
  • În 2023-2024, Salvamont România a reabilitat Centrul Național de formare profesională cu ajutorul celor aproape 500 de litri de vopsele, lacuri și email primite din partea Policolor.

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a 125 de refugii și 20 de cabane, dar și pentru lucrări de întreținere și marcaj a 500 de trasee montane.

În 2020, 2.23 tone de vopsea s-au îndreptat către marcarea de trasee, renovarea adăposturilor și refugiilor montane din zonele Târgu Jiu, Durău-Neamț, Miercurea Ciuc, Baia Mare, Pitești și Cluj.

În 2023-2024, cu ajutorul vopselelor donate de Policolor S.A., Salvamont România a reabilitat Centrul Național de formare profesională, ca o continuare firească a sprijinului pe care Policolor S.A. l-a oferit salvatorilor montani de-a lungul anilor.

„Întotdeauna am susținut inițiativele Salvamont România în marcarea traseelor, ori renovarea refugiilor montane, atât cu produse Policolor cât și cu voluntariatul colegilor din companie. Certificarea cu A+ a lavabilelor SPOR de interior are la bază responsabilitatea față de consumatori, aceea de a oferi spații vopsite cu produse fără compuși organici volatili, așa cum misiunea Salvamont are la bază siguranța oamenilor atunci când escaladează și sunt în drumeție. În această cheie stau și demersurile noastre de susținere a Salvamont România, de a proteja oamenii atât indoor, cât și outdoor”, a declarat Elena Curelaru, Director de Marketing Policolor.

„Parteneriatul dintre Salvamont România și Policolor S.A. a redus, de-a lungul anilor, numărul de accidente pe munte prin lucrările de întreținere și marcaj a sute de trasee montane. Datorită aceluiași parteneriat prolific, am renovat 125 de refugii și 20 de cabane și putem spune că împreună contribuim la un turism civilizat pe drumurile de munte”, a declarat Sabin Cornoiu, președintele Salvamont România.

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, PROTECTA, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate. Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în mii de service-uri auto.

Grupul Policolor – Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană şi operează două mari unităţi de producţie de lacuri si vopsele: Policolor România, cu sediul  în București, pe Bd. Timișoara şi Orgachim aflată in Ruse, Bulgaria. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related