O alianță improbabilă, mult sarcasm și muzică bună: Rețeta Marvel pentru hit-ul verii, Deadpool & Wolverine

O alianță improbabilă, mult sarcasm și muzică bună: Rețeta Marvel pentru hit-ul verii, Deadpool & Wolverine

Deadpool & Wolverine, cea mai recentă lansare Marvel, intră în cinematografele din România din 26 iulie, în formatele 3D, IMAX 3D și 4DX 3D, cu avanpremiere din 24 iulie. Biletele sunt deja la vânzare în cinematografele partenere.

Lungmetrajul vine ca o continuare a francizei Deadpool și aduce împreună umorul acid și stilul exploziv de luptă al anti-eroului nonconformist, cu ferocitatea și complexitatea lui Wolverine, cunoscut din seria X-Men. Rezultatul? O aventură improbabilă, într-un multivers învăluit de haos și imprevizibilitate.

 

O așteptare care promite revoluționarea universului cinematografic Marvel

Povestea îl readuce pe Deadpool în situația de a salva întreaga lume, însă pentru a reuși în această provocare, este nevoie să îl găsească pe Wolverine, mutantul cu gheare de adamantium, într-un alt univers. De la conflict la colaborare este un singur pas, astfel că cei doi protagoniști vor avea parte de o aventură fără egal.

Regizată de Shawn Levy, cunoscut pentru contribuțiile sale la „Free Guy” sau „Stranger Things”, pelicula a stârnit curiozitatea fanilor din întreaga lume, primul trailer, difuzat în timpul Super Bowl-ului, fiind vizionat online de un număr record de 365 de milioane de ori în primele 24 de ore.

Deadpool & Wolverine" îi are în rolurile principale pe Ryan Reynolds, revenind ca Deadpool, și Hugh Jackman, reluându-și rolul emblematic al lui Wolverine, alături de alți actori cunoscuți, precum: Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni și Matthew Macfadyen.

Noua producție Marvel este scrisă de Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells și Shawn Levy și se bucură, la fel ca primele două parți ale seriei, de o coloană sonoră distinctivă. Stray Kids, supergrupul K-Pop format din opt membri, contribuie de data aceasta cu o piesă nouă, intitulată „Slash”, o colaborare a cărei pregătiri a durat ani de zile.

 #DeadpoolAndWolverine

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si pe cele produse de 20th Century și Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor Lionsgate, A24, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi, internaționali dar și locali.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related