Aplicația mobilă Burger King este disponibilă acum și în România

Aplicația mobilă Burger King este disponibilă acum și în România

Burger King a lansat, în luna iunie, aplicația mobilă în România. Disponibilă în App Store și Google Play, aplicația Burger King România este ușor de navigat și reprezintă un pas firesc pentru dezvoltarea brandului pe plan local.  

 

Ce găsești în aplicația Burger King România?

  • Cupoane cu reduceri: acces la 10 cupoane cu oferte direct pe telefonul mobil. După ce îți faci cont în aplicație, poți accesa și arăta în orice restaurant Burger King din țară cuponul ales, pentru a beneficia de ofertă.
  • Acces la partenerii de livrare: ai acces direct din aplicație la partenerii Burger King de food delivery, pentru a comanda mai rapid și mai ușor, direct acasă.
  • Localizare Burger King: găsești rapid cel mai apropiat restaurant Burger King, să nu rămâi doar cu gândul la burgerii flame-grilled și cu poftele neîmplinite.
  • Meniu detaliat: în aplicație sunt disponibile descrierile produselor, precum și informațiile nutriționale sau despre alergeni, pentru a te bucura de fiecare alegere cu încredere.

„În ultimii ani ne-am concentrat foarte mult pe expansiune și pe dezvoltarea portofoliului nostru de produse în România, pentru miile de clienți care vin în restaurantele Burger King în fiecare zi. Este prioritar pentru noi să le răsplătim fidelitatea și să le oferim produsele și serviciile de care au nevoie. Astfel, ca un pas firesc în dezvoltarea noastră locală, am lansat de curând și aplicația Burger King România, pe care ne propunem să o dezvoltăm cu tool-uri și funcționalități noi, care să le permită utilizatorilor să personalizeze și mai mult comenzile de la Burger King și să beneficieze de ofertele disponibile în funcție de preferințele lor,” a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

În perioada 18 iulie – 1 august 2024, Burger King România oferă 15% discount la comenzi clienților care au instalată aplicația mobilă.

Utilizatorii care descarcă aplicația și își creează cont, pot să aleagă unul dintre cele trei badge-uri de discount de pe paginile de Facebook sau Instagram Burger King România și să-l folosească drept wallpaper pe telefon. Cei care merg în orice restaurant Burger King din România și prezintă la casă telefonul cu aplicația și wallpaper-ul, primesc un discount de 15% la orice comandă, cu excepția produselor din categoria King Deals.

Cu peste 11 milioane de vizitatori zilnic în întreaga lume, Burger King se mândrește cu servicii rapide și produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. Fondat în 1954, lanțul este cunoscut pentru burgerii săi preparați pe grătar cu flacără, care au cucerit gusturile consumatorilor din întreaga lume. Burger King își continuă misiunea de a oferi clienților rețete originale și experiențe de neuitat.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related