Burger King deschide un nou restaurant în Sibiu, în Prima Shopping Center

Burger King deschide un nou restaurant în Sibiu, în Prima Shopping Center

Burger King inaugurează cel de-al doilea restaurant din Sibiu, în incinta Prima Shopping Center. Iubitorii de preparate la grătar cu flacără vor avea, astfel, mai multe oportunități de a savura gustul inconfundabil al burgerilor pregătiți de o echipă dedicată grill kings. Restaurantul va fi deschis zilnic și va reprezenta o nouă destinație culinară pentru toți fanii Burger King din oraș.

 

Promoții la deschidere

Burger King promite consumatorilor o experiență autentică încă din prima zi. Noul restaurant oferă opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare și beneficiază de un spațiu de servire generos, în care o echipă formată din 35 de grill kings vor pregăti faimoșii burgeri la grătar cu flacără.

De asemenea, fanii Burger King vor fi întâmpinați cu o serie de surprize:

  • primii 100 de vizitatori vor primi un burger Whopper gratuit;
  • ofertă specială la înghețată la cornet;
  • pe tot parcursul zilei de 25 iulie, toți clienții vor beneficia de oferta specială de 2 burgeri Whopper la doar 29 RON!

Burger King este locul unde preferințele culinare ale consumatorilor sunt rege! Primim constant solicitări de a deschide noi restaurante în diverse orașe din România, iar noi suntem dedicați să le răspundem. Extindem pas cu pas Burger King în România și aducem savoarea unică a produselor noastre mai aproape de fani. Anul acesta, am deschis noi restaurante în Iași, Timișoara, Târgu Mureș, Pitești, Constanța, am revenit la Sibiu, iar planurile noastre sunt la fel de  ambițioase și pentru perioada următoare.

Ne bucurăm să deschidem astăzi cel de-al doilea restaurant din Sibiu, un oraș plin de energie și vitalitate, care se potrivește perfect cu spiritul dinamic al brandului nostru și ne dorim ca fiecare vizită în restaurantele noastre să fie o experiență autentică și memorabilă, marcată de gustul inconfundabil al preparatelor la grătar, garantat de Burger King”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

 

Experiența Burger King

Restaurantul din Sibiu este dotat cu facilități moderne și are un design contemporan, creat pentru a oferi confort și o ambianță plăcută pentru servirea mesei.

Meniul Burger King include  opțiuni cu carne, dar şi pentru vegetarieni și vegani, cum sunt burgerii plant-based, care oferă aceeași savoare autentică. De asemenea, meniul BK este completat cu o selecție de deserturi, de la înghețată la cornet la Shake-uri.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 70 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related