Binance Research prezintă Pulsul Pieței pentru Trimestrul 2: Aprobări pentru ETF Ethereum, depuneri pentru ETF Solana în  SUA și o scadere a capitalizării cu 14%

Binance Research prezintă Pulsul Pieței pentru Trimestrul 2: Aprobări pentru ETF Ethereum, depuneri pentru ETF Solana în  SUA și o scadere a capitalizării cu 14%

Binance Research prezintă Market Pulse, un raport ce include o compilație de grafice cheie și perspective ce oferă o imagine de ansamblu asupra stării criptomonedelor.

În trimestrul al doilea din 2024, printre evoluțiile pozitive s-au numărat aprobările ETF-urilor Ethereum și primele depuneri pentru ETF-uri Solana în SUA. Cu toate acestea, capitalizarea totală a pieței cripto a scăzut cu 14,0% din cauza îngrijorărilor legate de rambursările Mt. Gox și vânzările de Bitcoin ale Guvernului German.

Layer 1 și 2: Solana și-a menținut performanța puternică cu peste 1,1 miliarde de tranzacții în perioada aprile - iunie 2024, cea mai mare valoare dintre toate rețelele Layer 1 („L1”). Valoarea totală blocată („TVL”) la nivelul Layer 2 („L2”) a înregistrat creșteri semnificative. Arbitrum a atins un nivel record absolut în ceea ce privește adresele active zilnice.

DeFi: Valoarea totală blocată („TVL”) în DeFi a scăzut cu 5,4% față de trimestrul anterior, la 152,0 miliarde USD, în mare parte din cauza comprimării pieței generale. Cu toate acestea, volumele de tranzacționare DEX au rămas ridicate, cu o creștere de 5,5% a volumelor medii lunare spot, față de trimestrul anterior.

NFT-uri: NFT-urile au înregistrat un declin substanțial, marcat de o scădere de 43,9% a volumului total al vânzărilor, alături de scăderi ale numărului de tranzacții și de cumpărători unici.

Gaming: Peisajul jocurilor a cunoscut o dezvoltare continuă la nivel general, cu BNB Chain, Ethereum și Polygon dominând peste 68,5% din piață, ca număr de jocuri.

Echipa Binance Research se angajează să ofere analize obiective, independente și cuprinzătoare ale spațiului criptografic. Echipa oferă perspective adecvate asupra subiectelor Web3, inclusive despre, dar fără a se limita la ecosistemul criptografic, aplicațiile blockchain și cele mai recente evoluții ale pieței.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related