Webinar gratuit pe Zoom: „Femeia Antreprenor - Oportunități de finanțare nerambursabile pentru antreprenoare”

Webinar gratuit pe Zoom: „Femeia Antreprenor - Oportunități de finanțare nerambursabile pentru antreprenoare”

Marți, 06 august 2024, organizat de Asociația pentru Antreprenoriat din România.

APAR – Asociația pentru Antreprenoriat din România organizează marți, 06 august 2024, începând cu orele 14.00, un webinar dedicat programului momentului, Femeia Antreprenor, prin care urmărim să creștem vizibilitatea antreprenoriatului feminin în dezvoltarea societății românești ca vector în generarea produselor și serviciilor inovatoare.

Peste 100 de proiecte au fost depuse în primele ore de la deschiderea înscrierilor în cadrul Programului Femeia Antreprenor, iar apelul este deschis până pe 4 octombrie 2024, orele 20:00. Un detaliu bun de menționat este și faptul că  momentul înscrierii nu impactează șansele de a primi finanțarea.

Prin programul Femeia Antreprenor se oferă finanțări de până la 200.000 lei pentru stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii conduse de femei manager în sectorul IMM.

Webinarul gratuit este susținut de experți și consultanți cu experiență în domeniul atragerii și gestionării fondurilor nerambursabile.

 

Unde și când are loc webinarul

Asociația pentru Antreprenoriat din România organizează frecvent ateliere de lucru dedicate dezvoltării competențelor antreprenoriale și educației financiare, respectiv evenimente de networking, seminarii și conferințe pe teme antreprenoriale.

Webinarul „Femeia Antreprenor - Oportunități de finanțare nerambursabile pentru antreprenoare” se desfășoară marți, 06 august 2024, începând cu orele 14:00, pe platforma Zoom, timp de 1h, iar cei care doresc să participe trebuie să se înscrie completând formularul online disponibil.

 

Cine sunt speakerii?

NICOLETA MANGALAGIU, fondatoarea PACIOLI MGN CONSULTING, este expert contabil şi auditor financiar cu peste 10 ani experiență în scrierea şi managementul proiectelor finanțate din fonduri europene.

CARMEN VOICU, fondatoarea EXPERT ADVICE, este membră A.P.A.R. și facilitator al Programului Empretec din anul 2015. Are o experiență de business de peste 10 ani și în prezent manageriază o companie de consultanță pentru obținerea finanțărilor nerambursabile și o unitate de turism. Este pasionată de psihologie, pe care a început să o studieze oficial ca pe o doua specializare, după cea în drept.

Înscrie-te pentru a nu rata informațiile de la webinar

În cadrul webinarului, vei avea oportunitatea de a afla:

  • detalii despre programul de finanțare Femeia Antreprenor 2024: criterii de eligibilitate, procedură de implementare și monitorizare
  • experiențe reale ale beneficiarilor din ediția precedentă
  • sesiune interactivă de Q&A

BONUS! Dacă participi la webinar, vei putea beneficia și de ofertele speciale pe care le-am negociat cu membrii comunității Asociației pentru Antreprenoriat din România, ca plus valoare pentru mediul de business autohton:

  • Oferta pachet promotional website pentru beneficiarii Femeia Antreprenor
  • Consultanta tehnica gratuită în dezvoltare site prezentare și/sau software precum și audit gratuit pentru firmele care dețin deja activele IT&C, nevoie de digitalizare, CRM/ERP, IT&C și echipamente
  • Ediție specială a programului internațional EMPRETEC, atelier de dezvoltare antreprenorială & relaționare în business la preț promoțional, cheltuială eligibilă în programul de finanțare.

Numărul locurilor disponibile este limitat, de aceea toți cei care își doresc să participe la webinar trebuie să se înscrie din timp.

Asociația pentru Antreprenoriat din România a fost înființată în anul 2007 la inițiativa facilitatorilor programului EMPRETEC România, cu scopul de a crea o comunitate antreprenorială de elită, care să aibă puterea de a dezvolta mediul de business din România și de a propune schimbările legislative benefice pentru acesta.

Misiunea APAR este de a avea un rol activ în creșterea calității mediului de afaceri din România, de a crea un impact pozitiv asupra schimbării comportamentale a antreprenorilor și a societății. APAR sprijină antreprenorii care caută să genereze evoluție și o abordare inovativă a culturii de business.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related