Alfa Software a integrat E-Factura și E-transport pentru Cemacon, Brikston Leier, Comelf, RematHolding Co, Remat Brașov, Rematinvest, Sorocam sau Luscan; pregătește extinderea E-Factura B2C și noua versiune a sistemului E-transport

Alfa Software a integrat E-Factura și E-transport pentru Cemacon, Brikston Leier, Comelf, RematHolding Co, Remat Brașov, Rematinvest, Sorocam sau Luscan; pregătește extinderea E-Factura B2C și noua versiune a sistemului E-transport
Cristian Gabriel Pavel, CEO Alfa Software
  • Alfa Software a ajuns la un volum de gestiune a sute de mii de facturi în sistemul E-Factura, lunar
  • Sistemul E-transport din cadrul ASiS ERP generează, deja, peste 5.000 de coduri unice UIT lunar

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business în ascensiune din Transilvania, anunță că a integrat și personalizat serviciile E-Factura sau E-transport pentru clienți precum Cemacon, Brikston Leier, Comelf, RematHolding Co, Remat Brașov, Rematinvest, Sorocam sau Luscan, într-o interfață unică, ce automatizează E-Factura/E-transport.

„Am integrat cu succes mai multe sisteme ce prezentau grade variate de fragmentare în platforma noastră unică ASiS ERP, pentru numeroase entități esențiale din mediul de afaceri din România precum: Cemacon, Brikston Leier, Comelf, RematHolding Co, Remat Brașov, Rematinvest, Imcop, Sorocam sau Luscan și alte entități. Personalizăm cu ușurință câmpurile despre transport al facturii, corelăm automat informațiile și inserăm, în funcție de nevoile clienților noștri, detalii precum codul intern al clientului, numărul comenzii sau numărul contractului. Mai mult, suntem deja pregătiți să activăm componenta E-Factura B2C, în momentul în care se va face trecerea și fiecare utilizator individual va beneficia de acest serviciu”, declară Cristian Gabriel Pavel, CEO Alfa Software.

Soluția ASiS ERP permite, încă din 2023, integrarea completă și automatizată a E-Facturii, pentru mai mult timp economisit de societățile comerciale în activitatea de conformare fiscală. În plus, ASiS ERP integrează și etapa de primire a E-Facturii. Procesul are loc automat, facturile primite prin sistem fiind importate automat în ASiS și interpretate de ERP.

Mai mult, software-ul dezvoltat deja integrează și automatizează componenta E-Transport de monitorizare a transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat. Împreuna cu sistemul de telemetrica, ASiS monitorizează în timp real deplasarea bunurilor cu risc fiscal ridicat pe teritoriul României, astfel: transportul bunurilor achiziționate și livrate intracomunitar, transportul bunurilor care fac obiectul operațiunilor vamale, transportul bunurilor între două locații situate pe teritoriul național.

În plus, până în prezent, sistemul E-transport din cadrul ASiS ERP a generat, deja, peste 5.000 de coduri unice UIT-uri, lunar

E-Factura este, la bază, un fisier XML care conţine informaţii codificate standardizate, generat odată cu factura fiscală. În noua sa variantă, E-factura conține informații electronice suplimentare celor prezente în formatul tipic al facturii, conform cerințelor clienților Alfa Software.

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de 26 de ani pe piață. Compania are sediul central în Cluj-Napoca, punct de lucru în Zalău și acoperire națională, prin rețeaua de parteneri.

Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și personalizabile, care cresc randamentul business-urilor, prin digitalizare. Echipa de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are o experiență demonstrată de peste 15 ani.

În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru verticale majore de business precum: producție, construcții, servicii, transporturi, utilități și agricultură. Printre principalii clienți ai companiei se numără Cemacon, Brikston Leier, Ortoprofil, Deltamed, Arobs, Ardealul, Team Montage, Nova Grup, MG Tec Industry.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related