Burger King deschide în Craiova primul restaurant Drive-Thru din România

Burger King deschide în Craiova primul restaurant Drive-Thru din România

Burger King deschide primul restaurant de tip Drive-Thru din România, în parcarea centrului comercial Promenada Mall Craiova. Fanii burgerilor la grătar cu flacără se vor bucura de preparatele lor preferate acum și direct din confortul mașinii. Lansarea acestui restaurant marchează un moment important în povestea Burger King România, reprezentând  un pas major în extinderea și adaptarea serviciilor de servire rapidă la nevoile consumatorilor.

Deschiderea acestui restaurant reprezintă o premieră atât pentru Craiova, cât și pentru întreaga țară. Primul Burger King Drive-Thru din România aduce o serie de beneficii pentru consumatori:

  • Rapiditate și confort: clienții pot comanda și ridica preparatele preferate fără a coborî din mașină, economisind, astfel, timp pentru comandă și livrare;
  • Experiență nouă: Drive Thru-ul Burger King este conceput pentru a oferi o experiență culinară rapidă, de calitate, păstrând standardele înalte cu care și-a obișnuit clienții.

 

Promoții la deschidere

Burger King aduce fanilor surprize și promoții atractive la fiecare deschidere de restaurant, oferindu-le experiențe memorabile încă din prima zi. Noul restaurant din Craiova oferă opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare și beneficiază de un spațiu de servire generos, în care o echipă formată din 35 de grill kings vor pregăti faimoșii burgeri la grătar cu flacără.

În ziua deschiderii, fanii Burger King sunt întâmpinați cu o serie de surprize:

  • Primii 100 de vizitatori primesc un burger Whopper gratuit!
  • Clienții beneficiază de o ofertă specială la înghețată la cornet – perfectă pentru zilele de vară.
  • Pe tot parcursul zilei, toți clienții vor beneficia de oferta specială de 2 burgeri Whopper la doar 29 RON!

„Suntem extrem de încântați să deschidem primul restaurant Burger King Drive-Thru din România, chiar aici, la Craiova. Acest nou format de restaurant subliniază angajamentul nostru de a raspunde nevoilor cliențiilor, oferindu-le soluții moderne pentru a se bucura de produsele noastre. Extinderea rețelei noastre de restaurante continuă într-un ritm accelerat, iar deschiderea primului restaurant Drive-Thru este un pas natural în evoluția businessului nostru din România. Acest Drive-Thru adaugă o nouă opțiune de vizită în rețeaua noastră, alături de restaurantele de tip food court din mall-uri și cele in-line sau stradale. Toate aceste tipuri de restaurante ne ajută să fim și mai aproape de fanii noștri”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Restaurantul Burger King din Craiova este echipat cu facilități moderne și un design contemporan, perfect pentru o experiență culinară plăcută. Pe lângă burgerii clasici cu carne, meniul include și opțiuni plant-based, pentru ca toți clienții să se bucure de savoarea autentică Burger King.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 70 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related