Chairry Design & Furniture contribuie la amenajarea complexului Lagoon Park Bucharest, prima lagună urbană din Europa

Chairry Design & Furniture contribuie la amenajarea complexului Lagoon Park Bucharest, prima lagună urbană din Europa
  • Primul proiect de tip Public Access Lagoon (PAL) din Europa, Lagoon Park a fost inaugurat la jumătatea lunii iunie a acestui an
  • Lagoon Park Bucharest este prima plajă artificială urbană din România, construită pe o suprafață de 40.000 de mp în zona de nord a Capitalei.
  • Investiția în amenajarea complexului se ridică la 33 de milioane de euro.
  • Chairry Design & Furniture a contribuit la amenajarea spațiilor de exterior.
  • Piața construcțiilor pentru hoteluri și zone de relaxare înregistrează o creștere de peste 10% la finalul anului 2023, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, în București și Ilfov, potrivit datelor analizate de Chairry.

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul soluțiilor de mobilier și amenajări interioare complete, a finalizat amenajarea zonelor VIP în cadrul complexului Lagoon Park Bucharest, prima plajă artificială urbană din România, construită în zona de nord a Capitalei – și singura de tip Public Access Lagoon (PAL) din Europa. Investiția în amenajarea complexului se ridică la o valoare de 33 de milioane de euro.

Proiectul a fost inaugurat deja la jumătatea lunii iunie de dezvoltatorul Forty Management, ca parte a Central District Lagoon City, un proiect mixt ce va include, printre altele, și un hotel Radisson Lagoon în incinta sa.

Chairry a oferit în cadrul acestui proiect produse pentru amenajarea spațiilor de exterior pentru aproximativ 11.000 de mp de plajă cu nisip, printre acestea numărându-se 700 de masuțe și 25 de baldachine VIP.

„Pentru noi, colaborarea cu un jucător cu o asemenea dinamică a reprezentat o oportunitate de a ne extinde expertiza și cunoștințele, de a ne diversifica serviciile și capabilitățile de gestionare a proiectelor. Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea Lagoon Park Bucharest, un proiect inovator, ce va aduce beneficii semnificative comunităților din jurul capitalei, dar și economiei locale ca întreg, prin atragerea unui nou segment de turiști,” a declarat Raluca Dorobanțu, Managing Partner Chairry Design & Furniture.

Tehnologia patentată Crystal Lagoons®, care permite construirea și întreținerea unor lagune artificiale cu apă turcoaz, de dimensiuni nelimitate, eficiente din punct de vedere al costurilor și al consumului de energie, a fost implementă pentru prima dată în Europa de Centrală și de Est în cadrul acestui proiect.

În București și Ilfov, piața de construcții pentru hoteluri și zone de relaxare a înregistrat o creștere de peste 10% la finalul anului 2023, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, potrivit platformei de monitorizare HotelInvest*. Astfel, investiția medie pentru un metru pătrat de amenajare de piscină variază între 700 EUR/mp, ajungând până la 1000 EUR /mp pentru segmentul premium.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piață și este specializată în design și amenajări interioare, precum și în furnizare de soluții de mobilier importat sau produs local, pentru domeniile HORECA, birouri, spații industriale, medicale sau educaționale. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier și a amenajat peste 50.000 mp de spații interioare. Chairry are parteneriate strategice cu furnizori internaționali de renume precum Balliu, Belta & Frajumar sau Zown by Maxchief, prin intermediul cărora furnizează piese de mobilier de înaltă calitate, funcționale, confortabile și durabile, care integrează cele mai noi tehnologii și tendințe în design.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related