PeliPartners a asistat Immofinanz AG în vânzarea myhive Victoriei (Bucharest Financial Plaza)

PeliPartners a asistat Immofinanz AG în vânzarea myhive Victoriei (Bucharest Financial Plaza)
Francisc Peli, Alexandra Ioniță

PeliPartners a asistat Immofinanz AG în vânzarea myhive Victoriei (cunoscută anterior sub denumirea de Bucharest Financial Plaza) către AFI Europe, într-o tranzacție de peste 27.000.000 EUR. Proprietatea a fost vândută împreună cu autorizația de construire pentru conversia într-o proprietate de Clasa A, urmând a fi supusă unei renovări semnificative după finalizarea tranzacției.

Cunoscută drept prima clădire modernă de birouri din București, myhive Victoriei a fost achiziționată de Immofinaz AG în 2021, PeliPartners acționând drept consultant juridic pentru cumpărător.

Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners, a remarcat: "Piața tranzacțiilor imobiliare din România a înregistrat un impuls semnificativ în ultimele luni și suntem încântați să facem parte din această fază vibrantă și dinamică. Suntem onorați că am sprijinit Immofinanz AG în această vânzare strategică, care se aliniază cu obiectivele lor de optimizare a portofoliului. Bucharest Financial Plaza rămâne o cădire-reper, iar reconfigurarea planificată a acesteia are drept rol sporirea valorii zonei centrale de business a Bucureștiului."

Echipa PeliPartners a fost coordinată de Francisc Peli (Managing Partner) și Alexandra Ioniță (Managing Associate) și a inclus-o pe (Associate).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related