Volei pe plajă la superlativ în Iași. Sport, nisip și adrenalină la baza sportivă BRIZO din Iași care organizează între 22 și 25 august Campionatul Național de volei pe plajă

Volei pe plajă la superlativ în Iași. Sport, nisip și adrenalină la baza sportivă BRIZO din Iași care organizează între 22 și 25 august Campionatul Național de volei pe plajă

Un sport olimpic ia amploare în România, iar competiții importante de volei pe plajă sunt organizate chiar în inima Moldovei. Surprinzător, pentru că te-ai aștepta ca un campionat de volei pe plajă să aibă loc la malul mării, dar Baza Sportivă BRIZO din Iași, gazda evenimentelor de acest gen, este unică în România. Dispune de trei arene de joc pe nisip, dintre care una este echipată cu nocturnă și este singura din țară acreditată internaţional. Pe lângă facilitățile pentru volei pe plajă, BRIZO oferă și o instalaţie de ski nautic și wakeboard, toate acestea pe o suprafață de peste 10.000 mp amenajată la cele mai înalte standarde. Aici, a fost organizat, la începutul lunii august, Campionatul Balcanic de volei pe plajă U20, un eveniment de anvergură internaţională organizat de Asociaţia Club Sportiv RUDALI în colaborare cu Federația Balcanică de Volei (Balkan Volleyball Association - BVA).  Competiția s-a încheiat triumfător pentru România, echipa feminină formată din Ioana Miu și Ioana Hododi cucerind medalia de aur. La băieți, echipa formată din Iannis Alb și Radu Mureşan a obținut medalia de argint, fiind devansați de echipa Turciei, Ahmet și Tuna, care au câștigat titlul de campioni.

Acest campionat a fost cel de-al șaselea eveniment sportiv organizat de ACS Rudali Iași, exclusiv din bani privați iar partenerul principal, RODOTEX, a fost alături de organizatori pentru a asigura succesul competiției. Atmosfera și suportul fanilor au transformat acest eveniment într-o adevărată sărbătoare a sportului. Tribunele arhipline și atmosfera spectaculoasă au caracterizat cele patru zile de concurs, înregistrând un trafic de peste 5.000 de spectatori. Succesul acestui sport olimpic la Iaşi se reflectă în popularitatea sa crescândă, atât în rândul sportivilor de performanță, cât și al amatorilor pasionați de sport în aer liber.

”Am asistat cu mare plăcere la turneul Balcanic găzduit de locația BRIZO. Apreciez buna organizare şi implicarea totală a gazdelor pentru a rezolva şi cele mai mici detalii ale concursului. Federaţia Română de Volei pe care am reprezentat-o la acest eveniment se bucură să aibă aproape parteneri serioşi așa cum este BRIZO. Sunt convins că această locație va organiza pe viitor competiții de volei pe plajă de mare anvergură. Felicitări organizatorilor şi celor care s-au implicat financiar în acest eveniment.” a spus Paul Bogdan, Director Tehnic al Federaţiei Române de Volei invitat de onoare la Campionatul Balcanic de volei pe plajă U20, Iași – 2024.

“Pasiunea pentru sport, spiritul de inițiatori și visul de a pune Iașiul pe harta marilor evenimente sportive sunt elementele care ne ghidează și ne motivează constant să investim energie, muncă și bani în aceste competiții atât de importante pentru sportul românesc. Baza sportivă BRIZO crește frumos și organic într-o lume dornică de succes imediat iar perspectivele unor investiții majore care să ducă la organizarea unei etape de campionat mondial este obiectivul nostru principal.” au declarat Claudia și Florin Dobrea, fondatorii BRIZO și RODOTEX.

Voleiul pe plajă a fost introdus ca sport oficial la Jocurile Olimpice de la Atlanta, în 1996, după ce a apărut pentru prima dată ca eveniment demonstrativ la Barcelona, în 1992. Iar acesta ia amploare în România, prin competiții importante organizate chiar în inima Moldovei. Pentru că, între 22 și 25 august, Baza BRIZO va fi din nou gazda unui eveniment important: Campionatul Național de volei pe plajă 2024. Cele mai bune echipe din România se vor duela pentru titlul de campioni, într-o competiție ce promite meciuri spectaculoase și momente de neuitat. Intrarea este liberă, așa că toată lumea este invitată să se bucure de acest spectacol sportiv, alături de experiențe unice oferite de organizatori și sponsori.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related