Inspirată de natură, celebrată în natură, colecția Pandora Essence

Inspirată de natură, celebrată în natură, colecția Pandora Essence

Fiecare eveniment Pandora se dorește a fi unul memorabil, inspirațional și neconvențional pentru invitați, iar noua colecție lansată a fost o altfel de provocare pentru găsirea conceptului potrivit.

Domeniul Singureni Manor, situat la 40 km de București, în inima unei păduri de stejari și salcâmi de aproximativ 700 de hectare, cu peste 3.000 de animale sălbatice, a fost mai mult decât un loc inedit de relaxare în mijlocul naturii, a fost o destinație pentru invitatele Pandora în care au descoperit frumusețea colecției PANDORA ESSENCE și a unui domeniu unic în România.

„Pandora este love brand nu doar pentru consumatori, ci şi pentru noi, în agenţie, pentru că ne oferă această libertate şi încredere de a gândi în afara abordărilor clasice şi de a avea mereu în prim plan emoţia. Ne-am dorit un eveniment neconvențional unde focusul a fost pe bijuteriile PANDORA ESSENCE, relaxare și interacțiune autentică. Am ales o locație care să fie în acord cu viziunea  brandului și conceptul ales, am creat  în natură un set-up inspirațional pentru a expune bijuteriile din această colecţie eveniment și am gândit contextul pentru câteva ore departe de zgomotul urban și de ritmul alert cotidian”, a declarat Anca Marcu Iana, Deputy Managing Partner RAN Communication.

În spațiul din mijlocul pădurii, colecția PANDORA ESSENCE a fost prezentată spectaculos, iar invitatele au descoperit bijuteriile noii colecții, sunetele naturii, eleganța căprioarelor și a cerbilor, spectacolul de frumusețe cu caii arabi și au amplificat pe tot parcursul evenimentului experiența offline în mediul digital și social media.

„Când ai invitați care au crescut cu tehnologia și își doresc mereu experiențe noi, știi că răbdarea nu este punctul lor forte. Trăim în epoca vitezei, lumea se grăbește, iar pentru acest eveniment ne-am dorit ca invitații să nu se uite la ceas sau pe telefon, ci să descopere colecția PANDORA ESSENCE, să socializeze și să se bucure de frumusețea locului. Am vrut să ne conectăm cu invitații, să ne relaxăm, să avem o zi memorabilă și am reușit”, continuă Anca.

Ziua s-a încheiat cu o experienţă culinară extraordinară la restaurantul La Hambar, unde chef Alexandru Dumitru a pregătit un meniu fine dining inspirat de bucătăria românească cu 12 feluri şi tot atâtea poveşti. Înainte de cină invitatele au avut ocazia să exploreze grădina de la Singureni Manor împreună cu echipa La Hambar și au aflat cum sunt cultivate ingredientele locale folosite în meniul restaurantului.

Evenimentul PANDORA ESSENCE a adus împreună natura, arta și stilul, într-o celebrare a simplității și a frumuseții autentice, inspirându-le pe invitate să îmbrățișeze filozofia slow living și să descopere esența fiecărui moment.

Colecţia PANDORA ESSENCE este formată din 50 de piese meticulos realizate din materiale durabile, precum argintul 925, placare cu aur de 14K, completate de perle de cultură şi de iscusinţa celor care le-au realizat manual.

Cu o mare varietate de cercei în forme dinamice, colecția include cercei de tip huggies rotunzi, de tip hoops și cercei în stil baroc cu perle de cultură, combinând stiluri îndrăznețe și simple în design-ul lor. Inelele și colierele din colecție sunt perfecte pentru a fi suprapuse, accentul fiind pus asupra inelului cu formă organică, colierului cu perle de cultură și colierului cu cercuri și formă organică.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related