Din 9 septembrie, programele preferate revin în grila de toamnă Digi FM, Newsic Radio

Din 9 septembrie, programele preferate revin în grila de toamnă Digi FM, Newsic Radio

Începând de luni, 9 septembrie, odată cu deschiderea porților către un nou an școlar, Digi FM dă startul unui nou sezon Newsic Radio, unde știrile relevante, muzica de calitate, entertainmentul și concursurile inspirate se împletesc într-o combinație perfectă. Grila de programe din această toamnă promite să aducă ascultătorilor o notă de originalitate și voie bună, cu cele mai proaspete informații, cele mai bune melodii și cei mai entuziaști moderatori.

Matinalul din timpul săptămânii revine în forță cu duo-ul carismatic format din Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, la microfon de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, pregătit să îi ducă pe cei care aleg frecvențele Digi FM de partea bună a dimineții. Alături de ei, Florin Negruțiu și Unguru Bulan vor condimenta discuțiile cu analize pătrunzătoare, fără jumătăți de măsură și cu o doză generoasă de umor, în timp ce Radu Paraschivescu va oferi ocazional comentariile sale savuroase atât de îndrăgite de publicul Digi FM, #Casăștii.

Alex Vidia se întoarce la pupitru de luni până vineri în intervalul 10:00 - 13:00, iar Ramon Cotizo și Alice Tudor vor continua maratonul ON AIR între 14:00 și 17:00, cu stilul lor dinamic și efervescent, înainte de a-i preda ștafeta inconfundabilului Lucian Mîndruță, care va modera dialogurile incitante cu urmăritorii săi din drive-time. Ziua se va încheia sub semnul muzicii bune, împreună cu Marius Dobre, gazda Digi FM, de la 19:00 la 22:00.

Fiecare dimineață a finalului de săptămână va fi animată de Nono Semen, începând cu ora 08:00, iar sâmbăta, de la 12:00 la 13:00, ALMUD va prezenta cele mai tari hituri ale momentului din „Top 20 Weekend”. Gabriel Cîndea va energiza după-amiaza de weekend, și tot sâmbăta de la ora 20:00, Dan T va da tonul unor nopți explozive, cu cele mai bune ritmuri retro și actuale.

Grila nouă de programe este completată de rubrica „Ca să știi”, prezentată de Cetin Rașit, care va pune în prim-plan evenimentele curente și noutățile din diverse domenii, pentru a-i ține pe ascultători la curent cu tot ce este important, pe frecvențele Digi FM.

Noul sezon vine cu câteva surprize pentru fanii Digi FM, iar schimbările pe care le-am pregătit consolidează conceputul de Newsic Radio - cea mai tare combinație de știri, muzică și entertaiment. Toamna are o semnificație aparte pentru noi deoarece aniversăm, în curând, un moment special, 9 ani de la prima emisie, prilej cu care vom spune împreună  <<La mulți ani nouă, ascultători și realizatori Digi FM!>>”, a declarat Cetin Rașit, Coordonator Programe Digi FM.

Redacția Știrilor Digi FM aduce esențialul, concentrat în doar 5 minute de știri, din jumătate în jumătate de oră, în timp ce muzica de top însoțește ascultătorii de la prima oră a începutului de săptămână până la sfârșitul acesteia.

Sub manifestul "Newsic Radio", Digi FM aduce cea mai tare combinație de muzică, știri și divertisment. Radioul privat cu cea mai mare acoperire de pe întreg teritoriul României propune ascultătorilor un conținut dinamic și atractiv, în care știrile de maximă importanță sunt prezentate în echilibru perfect cu poveștile fascinante ale oamenilor de rând și cu dezbaterile consistente sau dialogurile efervescente ON AIR, toate îmbinate cu muzică atent aleasă și premii care fac zilele cu adevărat speciale. Din portofoliul Grupului DIGI mai fac parte posturile TV:  Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice: Digi World, Digi Life, Film Now și Digi Animal World, cele muzicale: UTV, Music Channel, Hit Music.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related