Human Mobile Devices (HMD): o nouă eră a designului

Human Mobile Devices (HMD): o nouă eră a designului
  • Human Mobile Devices are misiunea de a crea tehnologii care să răspundă nevoilor fiecăruia, rezolvând problemele oamenilor prin inovație tehnologică - și este abia la început
  • Datorită unei transformări majore, HMD anunță o îmbunătățire semnificativă a profitului operațional în 2023
  • Vă prezentăm HMD Fusion: cel mai modern telefon personalizabil și reparabil, pe care îl puteți personaliza, moderniza și căruia îi puteți schimba stilul cu „ținute” inteligente1 adaptate gusturilor fiecăruia
  • Angajându-se în parteneriate cu impact care se aliniază cu valorile care stau la baza companiei, Human Mobile Devices schimbă regulile designului de telefoane mobile
  • HMD îmbrățișează inovația open source, oferind oamenilor și business-urilor posibilitatea de a-și îmbunătăți telefonul pentru a se potrivi nevoilor lor

Pe scena globală a designului și inovației de la IFA 2024, HMD aduce la viață viziunea sa, sub numele de Human Mobile Devices. HMD își propune să creeze telefoane care nu sunt doar accesibile și elegante, ci și ceva ce veți dori să utilizați în fiecare zi. Scopul lor este să  acopere nevoile tuturor, fără a fi nevoie să dați o spargere într-o bancă pentru a avea dispozitivul pe care vi-l doriți. Compania face eforturi ca să rezolve probleme precum deșeurile electronice și supraîncărcarea digitală, făcându-ne în același timp viața un pic mai ușoară. Fie că este vorba de proiectul Better Phone sau de dispozitive distractive, personalizabile și reparabile, HMD este aici pentru a vă face experiența mobilă mai bună și mai plăcută.

Human Mobile Devices a prezentat astăzi cel mai revoluționar dispozitiv al său de până acum: HMD Fusion. Cu o carcasă ultra-cool, în stil industrial-chic, HMD Fusion este o foarte mare realizare din punct de vedere al design-ului. V-ați dorit vreodată ca telefonul vostru să aibă un ring light încorporat pentru selfie-uri perfecte sau să poată fi folosit ca o consolă de jocuri? Ei bine, acum se poate. Cu o serie de „ținute” interschimbabile1 care vor apărea în cursul acestui an, puteți personaliza HMD Fusion în funcție de stilul personal sau de funcționalitatea de care aveți nevoie. La un preț de doar 1399 RON, HMD Fusion este o inovație tehnologică la un preț accesibil. 

Și nu se oprește aici. Considerând colaborarea drept un lucru care stimulează creativitatea, Human Mobile Devices pune puterea în mâinile fiecăruia. Este un nou nivel de personalizare: dispozitivului i se poate adăuga aproape orice accesoriu, cu ajutorul unui kit de dezvoltare software și hardware simplu de utilizat și open-source. Fie că este vorba de creativitate, jocuri sau productivitate, cel mai recent smartphone Human Mobile Devices evoluează odată cu fiecare - singura limită este imaginația. 

Comentând lansarea HMD Fusion, Lars Silberbauer, Global Chief Marketing Officer la Human Mobile Devices (HMD), a declarat: „În zilele noastre, un smartphone este mai mult decât un simplu dispozitiv care ne menține conectați. Este o declarație de modă, un mijloc de a ne exprima și un instrument prin care navigăm lumea modernă. HMD Fusion reprezintă următoarea generație de smartphone-uri - pentru prima dată, îi invităm pe oameni să își îmbrățișeze creativitatea și să construiască un dispozitiv care este complet adaptat nevoilor fiecăruia, cu primele «ținute» inteligente din industrie. Fusion este tot ceea ce ne reprezintă la Human Mobile Devices: creativitate, inovație și colaborare, și suntem foarte curioși ce vor construi oamenii.” 

Acest telefon este un salt înainte în ceea ce privește inovația tehnologică și cel mai recent dispozitiv din linia Human Mobile Devices de smartphone-uri originale, centrate pe design și orientate către oameni.

 

De la transformare la profit

Pentru prima dată în istorie, piața de telefonie mobilă a fost în scădere doi ani la rând, în contextul condițiilor economice dificile. Însă HMD a contracarat această tendință prin proiectul său major de transformare, care a permis o îmbunătățire semnificativă a profitului operațional în 2023. Acest succes se datorează conducerii proaspete și energice, a politicii orientate către strategie, și totodată e un efect al unei direcții de business mai agile și a îmbunătățirii capacității de a menține costurile la un nivel scăzut.

 

Visca El Barça!

Inovatorul european este, de asemenea, noul sponsor al unui alt simbol din Europa: FC Barcelona. Celebru pentru jocul inovator și creativitatea de pe teren, legendarul club catalan se potrivește în mod natural cu mentalitatea Human Mobile Devices de a depăși limitele când vine vorba de tehnologie. Printr-un acord pe trei ani, Human Mobile Devices devine Partener Global al FC Barcelona și Furnizorul Oficial de Telefoane Mobile al clubului. Parteneriatul este conceput pentru a crește vizibilitatea Human Mobile Devices - o companie care nu are nici zece ani, dar care este deja cel mai mare producător de smartphone-uri din Europa - prin oportunități de publicitate digitală la Estadi Olímpic Lluís Companys și Spotify Camp Nou, odată cu deschiderea acestora în noul sezon.

 

Parteneriate cu sens

Human Mobile Devices a demarat o serie de parteneriate foarte cool care reflectă misiunea sa de a aborda direct provocări precum deșeurile electronice și oboseala digitală. Lansarea cea mai așteptată din acest an a fost colaborarea brandului cu Mattel pentru a lansa HMD Barbie™ Phone. Telefonul abordează direct oboseala digitală cu o propunere care oferă utilizatorilor șansa de a lua o vacanță de la smartphone-ul lor într-un veritabil stil Malibu. Un telefon cu clapetă, drăguț, de dimensiuni mici și o declarație de modă care amintește de lumea originală vintage-chic Barbie, dispozitivul este dovada că Generația Z iubește toate lucrurile nostalgice și își propune să arate că a lua o pauză digitală poate fi distractiv (și poate avea și stil!), oferind mai mult timp pentru a trăi în prezent.

 

Telefoane concepute pentru a ajuta pe fiecare și mai prietenoase cu planeta 

Conceput pentru a reduce impactul utilizării smartphone-urilor și a rețelelor sociale asupra bunăstării copiilor și a Generației Z, Better Phone este un proiect inițiat de Human Mobile Devices: un efort de colaborare pentru a crea un telefon care va îmbunătăți bunăstarea psihică a copiilor și va oferi posibilitatea de a alege cum utilizează telefonul mobil. Telefonul este dezvoltat în colaborare cu părinți, experți, activiști și grupuri de sprijin pentru părinți, cu intenția de a crește nivelul de vizibilitate despre provocările prin care trec cu toții. Este un proiect care susține angajamentul Human Mobile Devices de a înțelege probleme profund umane și de a oferi soluții noi și inovatoare.

HMD a prezentat, de asemenea, suita sa de dispozitive originale, inclusiv smartphone-ul său de debut, HMD Pulse Family, și dispozitivul-vedetă HMD Skyline. Totodată, Human Mobile Devices s-a aventurat pentru prima dată pe piața din India a smartphone-urilor prin lansarea HMD Crest și HMD Crest Max, care combină tehnologia de top și camerele high-end cu un design modern și elegant și cu funcția de reparabilitate. Mișcarea marchează o nouă eră a tehnologiei mobile, punând în prim-plan creativitatea, durabilitatea și experiența utilizatorului și subliniind angajamentul Human Mobile Devices de a face tehnologia mai accesibilă.

Jean-Francois Baril, președinte și CEO al Human Mobile Devices, a declarat:

„Nu ne concentrăm doar pe dezvoltarea tehnologiei; ne-am luat angajamentul să facem lumea mai bună prin inovații care răspund cu adevărat nevoilor oamenilor. La HMD, credem că tehnologia ar trebui să fie accesibilă, pozitivă și sustenabilă. Viziunea noastră este de a le permite tuturor, indiferent de situația financiară, să se conecteze și să se dezvolte, iar acesta este doar începutul. Cu inițiative precum HMD Fusion și HMD Better Phone Project, considerăm colaborarea drept un lucru care stimulează creativitatea. Punem înapoi în mâinile voastre puterea de a modela tehnologia care vă influențează viețile.”

Cu suita sa de dispozitive care au la bază inovația umană, Human Mobile Devices este liderul unei noi ere a designului.

Oferta poate varia. Verificați disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produs pot suferi modificări fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.  

1Ținutele inteligente se vând separat.

Suntem Human Mobile Devices și începem prin a ne concentra pe ceea ce oamenii își doresc cu adevărat. Consumatorii noștri sunt pasionați de planetă, se simt adesea copleșiți de supraîncărcarea digitală și își urmăresc îndeaproape bugetul. De aceea suntem încântați că suntem cel mai mare producător de smartphone-uri din Europa. Susținem telefoanele reparate la domiciliu și suntem un punct de referință pentru extrem de necesara pauză digitală.  În acest an, vă puteți aștepta să vedeți un nou portofoliu de dispozitive mobile originale Human Mobile Devices, precum și telefoane Nokia și noi parteneriate interesante.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related