HUAWEI domină industria globală de dispozitive purtabile conform raportului IDC. Noi produse și oferte pregătite în luna septembrie pe HUAWEI Store România

HUAWEI domină industria globală de dispozitive purtabile conform raportului IDC. Noi produse și oferte pregătite în luna septembrie pe HUAWEI Store România

Conform celui mai recent raport IDC, HUAWEI domină industria de dispozitive purtabile în fața unei concurențe puternice la nivel global, consolidând încrederea consumatorilor în produsele din categoria wearable HUAWEI. Odată cu lansarea de noi dispozitive, programată pe 19 septembrie, compania pare pregătită să ridice ștacheta și mai sus. De asemenea, utilizatorii din România se vor bucura de o toamnă plină de oferte în magazinul online oficial, HUAWEI Store.

Potrivit raportului de piață publicat de IDC, în prima jumătate a anului 2024, HUAWEI a înregistrat o creștere de 55,1% în ceea ce privește livrările de dispozitive wearable, ocupând primul loc la nivel mondial. Compania și-a menținut această poziție de top timp de două trimestre consecutive. Acest lucru reflectă încrederea consumatorilor în produsele wearable HUAWEI, care răspund cerințelor stilului lor de viață.

 

Lansări de noi dispozitive inovatoare, pe 19 septembrie, în Barcelona

HUAWEI se pregătește acum pentru o lansare foarte așteptată, pe 19 septembrie, în Barcelona, când va dezvălui o serie de produse inovatoare, de la gadget-uri purtabile la tablete.

Unul dintre principalele puncte de atracție ale evenimentului îl va constitui prezentarea noii serii HUAWEI WATCH GT. Smartwatch-urile vor integra noul sistem HUAWEI TruSense, care promite să îmbunătățească monitorizarea sănătății și a fitness-ului, oferind date mai precise și mai detaliate. Lansat în august, sistemul HUAWEI TruSense aduce o gamă largă de funcții legate de sănătate, transformându-l într-un potențial punct de referință în tehnologia produselor wearable.

O altă lansare așteptată este noua ediție a HUAWEI WATCH Ultimate, care, conform teaserelor, va introduce funcții dedicate golfului. Această lansare vine într-un moment oportun, când tot mai mulți utilizatori caută funcționalități specializate în produsele lor purtabile, în funcție de hobby-urile și activitățile lor de fitness preferate.

Pe 19 septembrie, este așteptată și o nouă versiune a HUAWEI WATCH D, după doi ani de pauză. HUAWEI a sugerat extinderea capacităților de monitorizare a sănătății în timpul lansării sistemului HUAWEI TruSense și este de așteptat introducerea ABPM (Monitorizarea Ambulatorie a Tensiunii Arteriale), care va face noul model WATCH D primul smartwatch din lume care suportă monitorizarea dinamică a tensiunii arteriale. Totodată, HUAWEI anunță și un update al liniei de tablete inovatoare HUAWEI MatePad cu încă două modele.

 

Vouchere și premii pentru utilizatorii din România pe HUAWEI Store, începând de azi, 9 septembrie

Pe măsură ce se apropie data lansării, HUAWEI Store pregătește o mulțime de surprize pentru comunitatea tech din România.

Începând de astăzi, 9 septembrie, până pe 19 septembrie 2024, abonarea la newsletter le va aduce utilizatorilor o recompensă garantată. Este vorba despre un voucher în valoare de 150 de lei care poate fi folosit la comanda unuia dintre produsele care se vor lansa pe 19 septembrie.

Etapa a doua a campaniei de pe HUAWEI Store se desfășoară în perioada 19 septembrie – 31 octombrie, iar toți cei care se abonează și îndeplinesc condițiile 1 au șansa de a câștiga un premiu. Pe 1 noiembrie, prin tragere la sorți 2, se vor acorda un smartphone HUAWEI Pura 70 Ultra, două tablete HUAWEI MatePad 11.5” și trei perechi de căști HUAWEI FreeBuds 6i.

1 La campanie poate participa orice persoane fizică cu vârsta de minim 18 ani (împliniţi până la data începerii campaniei), având capacitate deplină de exercițiu, cu domiciliul/reşedinţa în România care completează adresa de email și acordul pentru abonarea la newsletter.
2 Pe 1 noiembrie 2024, se va face tragerea la sorți. Câștigătorii vor fi contactați pe adresa de email cu care s-au înregistrat în campanie. Pe 8 noiembrie 2024, câștigătorii vor fi anunțați /publicați în eshop.

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale HUAWEI și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a HUAWEI este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related