Impact Bucharest prezentat de Mastercard, unul dintre cele mai inovatoare evenimente pe teme economice și de tehnologie, va avea loc pentru prima dată în România

Impact Bucharest prezentat de Mastercard, unul dintre cele mai inovatoare evenimente pe teme economice și de tehnologie, va avea loc pentru prima dată în România

Pe 23-24 octombrie, Bucureștiul va deveni centrul economic și tehnologic al Europei. Lideri ai unor companii și startup-uri inovatoare din regiunea Europa de Sud-Est, personalități din domeniul politic și financiar, precum și experți internaționali și-au confirmat prezența la Impact Bucharest, prezentat de Mastercard.

Conferințele Impact sunt organizate în Europa Centrală și de Est din 2016 și, în doar 8 ani, au devenit cea mai importantă întâlnire anuală a liderilor din industrie, antreprenorilor, inovatorilor și vizionarilor din această parte a lumii. Ele sunt un loc de neratat dacă vrei să discuți despre cele mai importante tendințe economice și tehnologice, să împărtășești experiențe, să adresezi diverse provocări și să stabilești relații. Impact a fost recunoscut drept unul dintre cele mai bune evenimente din Europa de către experți internaționali din marketing și industria de evenimente, câștigând, printre altele, trei premii Eventex 2024 și AEO Excellence Award 2024.

 

Liderii europeni vor discuta despre economia globală, inteligența artificială și cele mai recente tehnologii

În căutarea noastră pentru structură și predictibilitate – un impuls natural în perioade de schimbare rapidă – suntem extrem de dornici să găsim indicii despre cum se va dezvolta lumea și cum va evolua rolul nostru”, a scris pentru Project Syndicate Ana Palacio, membră în Consiliul de Administrație al Atlantic Council și unul dintre cei mai influenți avocați internaționali, care va fi speaker la Impact Bucharest.

Evenimentul va fi o oportunitate excelentă de a primi sfaturi valoroase de la numeroși experți în domeniile lor. Agenda include o gamă largă de subiecte – de la viitorul digital, economia globală, tehnologie financiară și comerț digital, la sănătate, leadership, startup-uri, economie verde și consumatori digitali.

Un alt moment de neratat este prezența lui Daniel Dăianu, Președintele Consiliului Fiscal din România și profesor de economie, care a oferit numeroase analize precise legate de turbulențele de pe piețele financiare internaționale și crizele globale. Printre speakerii de la Impact Bucharest, prezentat de Mastercard, se numără și diplomatul și politologul Ivan Vejvoda, coordonator al proiectului Europe’s Futures la Institutul pentru Științe Umane (IWM) și expert în tranziția democratică, totalitarism și reconstrucția postbelică în Balcani; Mark Boris Andrianic, Vicepreședinte al Kumo.AI, fost ministru al Transformării Digitale în Slovenia și expert în inteligență artificială; senatorul român și actualul ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea; Bogdan Dumea, Secretar de Stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din România; și Roozbeh Aliabadi, co-fondator al ReadyAI, o companie pionier care educă tinerele generații despre inteligența artificială. Printre speakerii evenimentului se numără și Kata Fredheim, Vicepreședinte Executiv pentru Parteneriate și Strategie la Școala de Economie Stockholm din Riga și expert în sustenabilitate, precum și Raluca Fișer, Președinte Green Revolution și World Cycling Alliance.

O discuție despre viitorul economiei nu ar fi completă fără reprezentanți cheie ai celor mai importante instituții financiare din regiune, inclusiv Bartosz Ciołkowski, General Manager pentru Europa de Sud-Est, Mastercard Europe; Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Retail, UniCredit Bank România; Maciej Reluga, Membru al Consiliului de Administrație, Santander Bank Polska S.A.; Stina Söderqvist, Director departament Product Science, Doconomy; Maja Stevkova Shterieva, Președinte al Asociației Bancare din Macedonia și mulți alții.

 

Cei mai importanți politicieni și lideri din regiune se vor întâlni la București

La Impact Bucharest, prezentat de Mastercard, vor participa numeroși politicieni de renume și reprezentanți ai sectorului public din întreaga regiune, inclusiv Florin Spătaru - fost Ministru al Economiei și actual Consilier de Stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru, Dan Cîmpean - Director General al Directoratului Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Iulian Chifu - Fost consilier de stat pentru Politică Externă, Securitate și Afaceri Strategice al Prim-ministrului României, Endrit Yzeiraj – Ministrul adjunct pentru Economie, Cultură și Inovație al Albaniei, Pavel Popescu – Vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) din România, precum și jurnaliști de la cele mai importante publicații de afaceri din lume, inclusiv Financial Times, Bloomberg Adriatica și The Wall Street Journal. Lista speakerilor evenimentului îl include și pe Federico Fubini, corespondent și editorialist la Corriere della Sera, autor al multor cărți, articole și podcasturi pe teme economice și câștigător a numeroase premii.

 

Eroul din „Miracolul din Anzi” va vorbi la Impact Bucharest, prezentat de Mastercard

Evenimentele Impact sunt recunoscute ca un etalon în ceea ce privește organizarea impecabilă și prezența unora dintre cele mai cunoscute personalități din afaceri, politică, artă și cultura pop. Unul dintre principalii speakeri de la Impact Bucharest, prezentat de Mastercard, va fi Nando Parrado - om de afaceri și speaker motivațional uruguayan, unul dintre cei șaisprezece supraviețuitori ai Zborului 571 al Forțelor Aeriene Uruguaiene, care s-a prăbușit în Anzi pe 13 octombrie 1972. Povestea lui Nando Parrado a devenit un simbol al rezistenței umane, speranței și determinării. Experiențele sale au fost relatate în cartea „Miracolul din Anzi” și au fost ecranizate în filmul nominalizat la Oscar în 2023, „Society of the Snow”.

De asemenea, pe scena Impact Bucharest va urca și Daniel Canzian, Președintele JRE Jeunes Restaurateurs, o organizație internațională pentru tinerii bucătari talentați.

Impact Bucharest se va desfășura la Face Convention Center, un spațiu modern, perfect integrat în arhitectura unică a orașului. Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate pe impactbucharest.com/passes și eventim.ro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related