Shopping City Ploiești își extinde suprafața și aduce noi concepte de magazine pentru o experiență modernă de cumpărături

Shopping City Ploiești își extinde suprafața și aduce noi concepte de magazine pentru o experiență modernă de cumpărături

Shopping City Ploiești anunță inaugurarea extinderii de 7.400 metri pătrați a centrului comercial. Astfel, 26 de noi spații comerciale se vor redeschide începând din data de 26 septembrie 2024. Printre acestea se află și branduri internaționale care intră în premieră în regiune, cât și concepte modernizate ale magazinelor deja existente în actualul centru comercial.

În urma extinderii, centrul comercial inaugurează și o nouă parcare supraterană cu 500 de locuri, amplasată pe trei nivele, dar și spații reamenajate, pentru o experiență de cumpărături și petrecere a timpului liber de cea mai bună calitate. Shopping City Ploiești, care oferă vizitatorilor săi experiențe de shopping de peste 12 ani, își consolidează astfel poziția de cel mai mare și modern centru comercial din regiune, locul ideal pentru cumpărături, socializare și interacțiune urbană.

“Shopping City Ploiești le aduce clienților noștri un motiv în plus pentru a-și petrece timpul în centrul nostru comercial. Nu aducem doar retaileri noi și spații modernizate, ci și branduri de renume care vin pentru prima dată în Ploiești. Odată cu deschiderea noului spațiu, va crește și numărul de experiențe interactive, iar vizitatorii vor avea parte de concerte live, competiții dedicate pasionaților de gaming și concepte inovatoare pe zona de design, produse și servicii, din partea chiriașilor“, menționează reprezentanții NEPI Rockcastle, grupul care deține Shopping City Ploiești.

Lefties, brandul grupului Inditex, care oferă articole vestimentare la prețuri accesibile pentru întrega familie, își continuă planul de expansiune la nivel local și deschide primul său magazin din Ploiești. Alte magazine care se deschid în premieră sunt: Bookcity, care devine astfel primul magazin de carte din Shopping City Ploiești, AVON, Hermosa, SMYK all for Kids, o filială a Raiffeisen Bank, un nou concept inovator al hiperfarmaciei Dr. Max, precum și alte nume care vor fi anunțate în curând.

În plus, și o mare parte dintre magazinele actuale se vor redeschide în spații mai mari, cu noi concepte și experiențe de shopping, oferte speciale și promoții dedicate.

 

26 septembrie: Concerte SPOT Festival și promoții speciale

Pe 26 septembrie, în parcarea Shopping City Ploiești, va avea loc o ediție specială a SPOT Festival, cel mai lung festival neoficial, care marchează deschiderea noii extensii a centrului comercial. Începând cu ora 18:00, vor urca pe scenă Șuie Paparude și Carla’s Dreams, iar atmosfera din deschidere va fi asigurată de trupa ALEXIS on band. Accesul este liber în baza contului de utilizator al aplicației SPOT și se face începând cu ora 17:00. Brățara SPOT FESTIVAL poate fi revendicată până în ziua evenimentului de la Info Point și de la promoterițele SPOT FESTIVAL.

În perioada 27 septembrie – 4 octombrie, toți utilizatorii aplicației mobile SPOT pot participa la o experiență interactivă AI, prin care, pe un perete de mari dimensiuni din centrul comercial, pot crea și personaliza un super univers graffiti. Toți participanții vor fi înscriși automat în tragerea la sorți pentru un iPhone 16.

Shopping City Ploiești, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 54.200 mp și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.500 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, Lefties, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, H&M, RESERVED, CROPP, HOUSE, Adidas, Starbucks, Tezyo, SEPHORA, LC Waikiki, BSB, Bookcity, Carrefour și multe altele. 

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Shopping City Ploiești sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related