Echipa LSEG din România are un nou sediu în Cluj-Napoca

Echipa LSEG din România are un nou sediu în Cluj-Napoca
  • Peste 200 de angajați LSEG lucrează, în prezent, în Cluj-Napoca
  • Noul sediu are o suprafață de 1.500 de metri pătrați, dublă față de aria anterioară
  • Echipa din Cluj-Napoca gestionează dezvoltarea produselor LSEG Tora și a aplicațiilor de tranzacționare și portofoliu din LSEG Workspace

LSEG (London Stock Exchange Group), furnizor de infrastructură financiară și date, lider la nivel global, anunță astăzi că echipa din România are  un  nou birou în Cluj-Napoca.

“Cluj-Napoca este un centru de tehnologie important în regiune, cu universități  de prestigiu care  pregătesc anual generații de studenți valoroși . Totodată, oportunitățile locale oferă un mediu propice pentru profesioniștii experimentați si pentru hub-urile de tehnologie. Avem o istorie consistentă de peste 20 de ani aici, iar angajamentul nostru de a ne consolida prezența locală este evidențiat de echipa în continuă expansiune și spațiile moderne în care lucram”, afirmă Răzvan Preda, Site Lead, LSEG Cluj-Napoca.

LSEG ocupă, în prezent, o suprafață de 1.500 de metri pătrați, într-un regim de amenajare interioară tip mixed plan, ce îmbină zona de open office cu spațiile private, dublă față de aria ocupată în anteriorul sediu.

Compania a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 335,4 milioane de lei și un profit net de 21,2 milioane de lei.

Echipa de 210 de angajați LSEG lucrează, acum, în noua clădire The Office, cu facilități de ultimă generație, situata în centrul orașului Cluj-Napoca. LSEG este dedicat dezvoltării angajaților, oferind o gamă largă de oportunități de învățare, care includ cursuri digitale, certificări și participări la conferințe și ateliere. Recent certificată ca Great Place to Work, LSEG România continuă să se concentreze pe dezvoltarea angajaților și asigurarea unui mediu de lucru modern și eficient.

Echipa de programatori din noul birou din Cluj-Napoca se ocupă de dezvoltarea produselor LSEG Tora - aplicațiile pentru managementul și execuția tranzacțiilor si de gestiune a portofoliului.

LSEG (London Stock Exchange Group) este un lider mondial în infrastructura piețelor financiare precum și un furnizor de date, cu un rol social și economic vital în sistemul financiar mondial. Cu abordarea deschisă, expertiza de încredere și scara globală, LSEG permite creșterea durabilă și stabilitatea clienților și a comunităților acestora. LSE este partener dedicaț, cu o experiență vastă, cunoștințe aprofundate și o prezență la nivel mondial în date și analize; indici; formarea de capital; execuția tranzacțiilor; compensarea și gestionarea riscurilor în mai multe clase de active. LSEG are sediul în Marea Britanie, cu operațiuni semnificative în 60 de țări din EMEA, America de Nord, America Latină și Asia Pacific. Compania are 25.000 de angajați la nivel global, iar mai mult de jumătate dintre aceștia sunt localizați în Asia Pacific.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related