Burger King deschide pe 4 octombrie primul restaurant din Ploiești cu oferte speciale și surprize pe măsură

Burger King deschide pe 4 octombrie primul restaurant din Ploiești cu oferte speciale și surprize pe măsură

Burger King ajunge în Ploiești cu ocazia inaugurării unui nou restaurant în centrul comercial AFI Ploiești, vineri, 4 octombrie. Cu această ocazie, Burger King a pregătit o serie de oferte speciale și surprize care vor transforma ziua deschiderii într-un eveniment memorabil. Primii 100 de vizitatori care vor trece pragul restaurantului vor primi gratuit un burger Whopper, iar toți cei care vor vizita noul restaurant pe 4 octombrie vor putea beneficia de oferta specială la înghețată.

În plus față de aceste oferte, Burger King promite o atmosferă energică și plină de momente surpriză, pe parcursul zilei de vineri, 4 octombrie, de la ora 10:00. MC-ul va întreține buna dispoziție, iar pentru cei care vor să plece cu amintiri de la acest eveniment, vor exista oportunități foto interactive care vor aduce un plus de fun experienței Burger King.

Noul restaurant din Ploiești dispune de un spațiu modern și primitor, unde o echipă de 30 de angajați este pregătită să servească preparatele flame-grilled pentru care Burger King este renumit. De la clasicii burgeri cu carne de vită, până la opțiunile plant-based, meniul oferă o gamă variată de produse pentru toate gusturile. De asemenea, iubitorii de deserturi pot găsi în meniul Burger King affogato, o băutură cremoasă pe bază de espresso și înghețată de vanilie.

Zilnic, peste 12 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 70 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related