Employer Branding Voices by EMMedia

Employer Branding Voices by EMMedia

Evenimentul Employer Branding Voices aduce lideri și experți în Employer Branding la Universitatea Româno-Americană din București, pe 14 Noiembrie 2024.

Employer Branding Voices, by EMMedia, este o inițiativă care își propune să faciliteze o înțelegere mai profundă a importanței unui brand de angajator puternic, nu doar pentru atragerea talentelor, ci și pentru retenția și motivarea angajaților pe termen lung. Este un eveniment care dorește să ofere un spațiu de întâlnire, care va reuni specialiști din resurse umane, branding și management pentru a discuta și împărtăși bune practici și tendințe din domeniul employer branding.

 

De ce să participi?

Fie că ești un expert consacrat în domeniul tău, fie ești în căutarea unui nou start profesional sau reprezinți o companie dornică să își pună în valoare brandul de angajator, acest eveniment îți oferă un cadru ideal pentru întâlnirea celor două părți și pentru explorarea unor noi perspective sau oportunități de colaborare.

Participarea la Employer Branding Voices oferă nu doar acces la cele mai noi tendințe și strategii de employer branding, ci și oportunitatea de a interacționa direct cu manageri de recrutare. În cadrul evenimentului, poți lăsa CV-ul și intra în contact direct cu angajatori, chiar pe loc.

„Am decis să organizăm Employer Branding Voices tocmai pentru că înțelegem cât de complex și provocator poate fi procesul de căutare a unui loc de muncă sau participarea la un interviu. Ne-am propus să oferim acest cadru în care brandurile își pot prezenta promisiunile și valorile, iar candidații pot găsi noi posibilități de colaborare. Acesta este motivul principal pentru care am creat acest eveniment – pentru a construi o punte între talente și companiile care le caută”, Ema Căpitănescu, Managing Partner la EMMedia

 

Agenda evenimentului

Printre temele majore abordate în cadrul evenimentului se numără:

  • Cum se construiește un brand de angajator
  • Importanța brandului de angajator autentic
  • Importanța brandului de angajator asupra tuturor proceselor de business
  • Rolul culturii organizaționale în crearea și dezvoltarea unui brand de angajator puternic

Evenimentul include sesiuni interactive, studii de caz prezentate de companii de top și discuții panel cu experți din diverse industrii. Participanții vor avea, de asemenea, ocazia să participe la cina VIP organizată pentru speakeri și organizatori.

 

Speakeri de top

La Employer Branding Voices, publicul va avea ocazia să învețe de la lideri cu experiență din domeniul employer branding, HR și management. Speakerii evenimentului includ reprezentanți de top din companii naționale care își vor împărtăși experiențele și soluțiile care au funcționat pentru consolidarea și creșterea brandurilor.

 

Networking și oportunități

În plus față de conținutul valoros, evenimentul oferă participanților oportunitatea de a face networking cu colegi din industrie, lideri de opinie și potențiali parteneri de afaceri. Pauzele de cafea și sesiunile de networking oferă un mediu propice schimbului de idei și inițierii de noi colaborări.

 

Înscriere și bilete

Pentru a participa la eveniment, doritorii sunt invitați să își rezerve locurile din timp.

 

Employer Branding Voices by EMMedia

Evenimentul este organizat și susținut de Ema Căpitănescu, prin EMMedia, un studio creativ specializat în creare de conținut media, în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related