Nouă metodă de plată pentru RON: Achizițiile USDC cu numerar sunt disponibile prin Tradesilvania și aduc recompense

Nouă metodă de plată pentru RON: Achizițiile USDC cu numerar sunt disponibile prin Tradesilvania și aduc recompense

Binance anunță că, de acum, utilizatorii pot folosi Lei românești (RON) „Cash” pentru a cumpăra USDC prin intermediul noului partener de plată, Tradesilvania, la prețuri competitive. 

 

Transfer pe blockchain gratuit pentru USDC achiziționat cu RON

În plus, promotional, utilizatorii eligibili care folosesc Lei românești (RON) „Cash” pentru a cumpăra USDC prin Tradesilvania își pot transfera USDC în conturile lor Binance cu un comision de tranzacție zero. Promoția este valabilă până la 31.10.2024, ora 23:59 (UTC+2).

 

Prima achiziție de USDC prin Tradesilvania aduce un cupon cu token-uri în valoare de 5 USDC

Utilizatorii eligibili care fac prima achiziție de USDC de peste 100 lei românești (RON) prin Tradesilvania în perioada promoției pot primi un cupon cu tokenuri în valoare de 5 USDC sub forma unui cadou de bun venit, limitat la primii 1.300 de utilizatori, pe principiul primul venit, primul servit. Promoția are același termen de valabilitate, până la 31.10.2024, ora 23:59 (UTC+2).

 

Achizițiile de USDC prin Tradesilvania pot aduce un cupon cu token-uri de 500 USDC

În perioada promoției, primii 3 utilizatori cu cel mai mare volum de achiziții USDC cumulat prin Tradesilvania vor primi, fiecare, un cupon cu token-uri în valoare de 500 USDC. Utilizatorii trebuie să acumuleze cel puțin 2.250 lei românești (RON), pentru a fi eligibili să intre în clasament. Promoția este valabilă până la 31.10.2024, ora 23:59 (UTC+2).

Tradesilvania este o platformă de active digitale de top, care oferă o experiență sigură și ușoară pentru cumpărarea, vânzarea și gestionarea criptomonedelor. Pe lângă numerar, puteți cumpăra și cripto cu un card bancar și prin transfer bancar prin Tradesilvania. 

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related