Extraordinary Women Gala, recunoaștere pentru extraordinarul transformat în normal

Extraordinary Women Gala, recunoaștere pentru extraordinarul transformat în normal

Revista de business a României, Biz a organizat vineri, 4 octombrie, o nouă ediție Extraordinary Women Gala, evenimentul emblematic care aduce împreună femeile care reușesc să schimbe lumea în bine, în business, cultură și societate. Înaintea galei, conferința Extraordiary Women a adus pe scenă povești de viață uluitoare, din care oricine are de învățat și se poate lăsa inspirat.

Special din Franța a venit, pentru a deschide Extraordinary Women Gala, Doina Lemny, istoric de artă și muzeograf la Centrul Pompidou din Paris, care, de peste 30 de ani, se ocupă de opera lui Constantin Brâncuși și curatoriază viața și arta marestrului. Aceasta a purtat o discuție-eveniment cu Marta Ușurelu despre relația lui Brâncuși cu muzele sale, cu femeile în general, și a oferit o altă perpectivă asupra creațiilor și vieții artistului, demontând inclusiv multe dintre miturile larg răspândite. Theodora Popa-Liteanu, vicepreședinte și membră a Consiliului de Administrație TRANSAVIA și co-fondator și vicepreședinte al celui mai mare resort de golf din România, Theodora Golf Club, a vorbit despre antreprenoriatul feminin și lecțiile valoroase primite în familie. Conferința a fost completată de o discuție inpirațională despre ce înseamnă femei extraordinare și preconcepțiile privind rolurile după gen cu Mihai Morar, realizatorul matinalului Radio ZU și al podcastului „Fain și Simplu”.

Gala Extraordinary Women 2024 a oferit recunoaștere, sub forma unor trofee realizate de artistul Ovidiu Toader, unor femei care fac lucruri extraordinare în business, cultură și societate. Pentru a înmâna premiile, Biz a ales oameni remarcabili din mai multe domenii, pentru a sublinia că valorile trebuie împărtășite, recunoscute și aplaudate la scenă deschisă.

Primul trofeu a fost oferit de Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS, pentru promovarea artei și culturii. Premiul Extraordinary Women in Promoting Arts and Culture a fost primit de Margareta Pâslaru, numele său fiind legat de muzică, teatru, film, susținerea tinerelor talente, albume caritabile și numeroase acțiuni de voluntariat.

Petru Friptu, Country Director Dermo Healthcare MagnaPharm, a oferit premiul pentru Extraordinary Women in Entrepreneurship către Theodora Popa-Liteanu, vicepreședinte și membră a Consiliului de Administrație TRANSAVIA și co-fondator și vicepreședinte al celui mai mare resort de golf din România, Theodora Golf Club.

Premiul pentru Extraordinary Women in Leadership a fost primit de Adela Smeu, CEO Brico Depot România, de la Oana Pascu, Founder Complice.ro.

Antreprenoarea Alina Donici, Cofondator ARTESANA, a primit premiul Extraordinary Women in Entrepreneurship, acesta fiind decernat de Misha Popescu, Country Marketing Manager Sezamo.

La categoria Extraordinary Women in Leadership, trofeul a mers către Jagoda Gwardys-Zientara, Director Comercial și Aprovizionare Carrefour, fiind acordat de Maia Novolan, CEO Syscom Digital.

Anca Mitu, fondatoarea Privileg Catering, a primit premiul Extraordinary Women in Entrepreneurship, acesta fiind decernat de Dana Nae Popa, owner & managing director pastel.

Premiul Extraordinary Women in Cultural Excellence a mers către Doina Lemny, doctor în istoria artei, muzeograf-cercetător la Centre Pompidou din Paris, specialist în sculptura din prima jumătate a secolului al XX-lea și expert în opera lui Constantin Brâncuși, fiind cea care curatoriază viața și arta marestrului. Trofeul i-a fost oferit, pe scena evnimentului Biz, de Sandra Ecobescu, preşedinta Fundaţiei Calea Victoriei.

Premiul Extraordinary Women in Social and Community Impact a fost primit de Adelina Toncean, fondatoarea Asociației Blondie, fiind decernat de Geanina Ioan, CEO & Founder Chilli Ideas.

Trofeul Extraordinary Women as a Mentor for Future Generations a fost primit de Ileana Badiu, Head of Business Growth Ogilvy Romania și Owner SuperAge, fiind înmânat de Andreea Ciocănescu, Marketing Manager Puratos.

Andreea Marin a primit, în cadrul Extraordinary Women Gala, premiul Extraordinary Women in Inspiring Leadership. Trofeul i-a fost oferit de Diana Crâșmariu, General Manager Cohn & Jansen.

Trofeul Extraordinary Women in Business a mers la Virginia Oțel, Communication Leader Garanti BBVA Romania & Co-President PWN Global, fiind decernat de Aela Cotabiță, Managing Director Highlight PR Romania.

Premiul pentru Extraordinary Women in Social and Community Impact a fost împărțit de cele trei creatoare și susținătoare ale campaniei Cancel Cancer: Ana Nicolae, Head of Integrated Communication Avon România,  Anna Katharina Scheidereiter,  manager CSR Kaufland România & Moldova (fiind reidicat de Loredana Samuilă, Public Relations Manager Kaufland România & Moldova, care s-a implicat în realizarea campaniei încă de la începuturile ei) și Andreea Lupu, Strategy & Innovation Director Starcom. Trofeele au fost înmânate de Claudia Penda, creatoarea comunității #NuMaiPort.

Premiul Extraordinary Women in Business a fost primit de Ana Consulea, fondatoare Zelateria, Zexe Braserie și Zelato, fiind oferit de Ioana Cristodoru, fondatoarea Vanilla Days.

Dana Dima Demetrian, Vicepreşedinte Executiv Retail şi Private Banking, Membru al Comitetului Executiv BCR, a primit trofeul Extraordinary Women in Leadership de la Raluca Ștefan, Corporate Affairs Manager BAT Romania.

Partenerii Galei Extraordinary Women 2024, organizată de Biz și Asociația V3, au fost Carrefour, BAT, Sesderma și Siviero Maria.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Magnolia, Japanos, Chocolissimo, AQUA Carpatica, Zexe, Domeniile Sâmburești, Vanilla Days, Artesana, Syscom Digital și WIN Gallery.

Următorul eveniment Biz va avea loc pe 17 octombrie, la Marshal Gaden: ADN Antreprenor.

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește de 25 de ani o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Highlight PR

Highlight PR - Shaping Stories Highlight PR este o agenție independentă de comunicare și relații publice care abordează fiecare proiect dintr-o perspectivă integrată, bazată pe autenticitate și relevanță. Highlight... vezi detalii »

Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related