S-a dat startul înscrierilor la Smarthack, cea mai mare provocare tech lansată de ASMI

S-a dat startul înscrierilor la Smarthack, cea mai mare provocare tech lansată de ASMI

Asociația Studenților la Matematică și Informatică (ASMI) te invită la a IX-a ediție a hackathon-ului Smarthack, care va avea loc fizic în weekendul 2-3 noiembrie 2024, la Politehnica Business Tower din București.

Dacă ești un student pasionat de IT&C, Smarthack este locul ideal pentru a-ți pune la încercare creativitatea, spiritul de echipă și abilitățile de a lucra sub presiune. Adună-ți prietenii într-o echipă de 3-4 persoane și pregătiți-vă să faceți față unei provocări de 24 de ore: dezvoltarea unei aplicații software pe baza unei teme surpriză, propusă de partenerul nostru principal, SAP.

Ce câștigi participând? Pe lângă premii în valoare totală de 4000 de euro, participanții vor beneficia de goodies, mâncare, snacks-uri, băuturi, precum și de zone de relaxare și jocuri, disponibile pe toată durata evenimentului. Vei avea ocazia să înveți lucruri noi de la profesioniști din domeniu, mentori care vor fi prezenți pe parcursul hackathon-ului pentru a te ghida și a-ți oferi ajutor. În plus, firmele partenere vor organiza workshop-uri și sesiuni de pitching skills în perioada 26-27 octombrie, menite să-ți dezvolte abilități esențiale pentru viitoarea carieră în IT.

Înscrierile sunt deschise până pe 14 octombrie, ora 23:59, pe site-ul oficial smarthack.asmi.ro

Fondată în 2009, Asociația Studenților la Matematică și Informatică (ASMI) își propune să reprezinte interesele și aspirațiile studenților, facilitând comunicarea dintre aceștia și cadrele didactice. Prin proiectele pe care le organizăm, sprijinim dezvoltarea abilităților tehnice, de comunicare și leadership ale studenților, esențiale pentru viitorul lor profesional.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related