Clubul Bound, destinația perfectă pentru evenimente corporate memorabile

Clubul Bound, destinația perfectă pentru evenimente corporate memorabile

Organizarea unui eveniment reprezintă o oportunitate de a crea experiențe unice pentru participanți, fiind în același timp o provocare pentru companiile care le organizează. Iar locul ales este foarte important în ecuația unui eveniment memorabil. Aflat în inima Bucureștiului, Clubul Bound este destinația perfectă pentru evenimente private sau corporate.

Cel mai în vogă loc din Centrul Vechi pregăteşte cele mai tari petreceri din oraş. Renovat recent,  Clubul Bound are acum un design contemporan care include un mix de texturi și finisaje, oferind celor prezenți spații instagramabile și o atmosferă urbană unică, iar spațiul modular versatil este adaptat diferitelor tipuri de evenimente organizate de companii – petreceri private, workshop-uri, diferite lansări, evenimente de networking sau alte momente importante.

Clubul Bound este destinație perfectă pentru distracție, vibe relaxat și experiențe autentice,  oferind soluții adaptate și ingredientele necesare pentru organizarea impecabilă a evenimentelor – concept, entertainment și meniu personalizat, sistem de sonorizare de înaltă calitate și logistică impecabilă, echipa clubului se ocupă atent de toate detaliile. Fiecare experiență este creată la Clubul Bound pentru a depăși așteptările și a transforma momentele speciale în amintiri de neuitat.

„De 12 ani oferim entertainment și experiențe speciale invitaților noștri și dorim să rămânem un spațiu neconvențional de evenimente unde cei prezenți să interacţioneze și să se bucure de o atmosferă extraordinară. Cei care caută un loc inedit de socializate și evenimente memorabile sunt așteptați la Clubul Bound pentru a descoperi atât un design spectaculos, cât și un meniu atent gândit pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi”, a declarat Mihai Stanciu, manager.

Indiferent de conceptul dorit, de complexitatea lui sau de numărul de participanți, Clubul Bound  nu este doar o destinație urbană, ci un spațiu de evenimente „one-stop shop” care răspunde oricărei provocări și oferă  experiențe unice.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related