Burger King deschide al doilea restaurant în Pitești

Burger King deschide al doilea restaurant în Pitești

Burger King deschide cel de-al doilea restaurant din Pitești, în cadrul Pitești Shopping Park. Noul restaurant, care include și o linie Drive-Thru pentru a oferi și mai multă flexibilitate clienților, aduce locuitorilor din Pitești celebra experiență Burger King, recunoscută pentru burgerii flame-grilled și gustul autentic. Cu promoții speciale și o serie de surprize pregătite pentru ziua deschiderii, Burger King continuă să răspundă dorințelor fanilor din oraș și să ofere o experiență culinară completă.

 

Promoții speciale de deschidere

Primii 100 de vizitatori care vin în restaurant în ziua deschiderii primesc un burger Whopper din partea casei. În plus, pe parcursul zilei de 9 octombrie, clienții se pot bucura de o ofertă specială la înghețată, care vine în completarea experienței Burger King.

Deschiderea acestui nou restaurant în Pitești aduce gustul inconfundabil flame-grilled și mai aproape de clienții noștri. Ne bucurăm să revenim și suntem convinși că această locație va deveni rapid un punct de întâlnire pentru toți iubitorii de burgeri. Pe lângă faimosul Whopper – acum și mai bun – meniul nostru include opțiuni cu pui, vita și plant-based, iar platforma King Deals oferă combinații perfecte care rezolvă pofta, dar și bugetul, fiind mereu la un preț avantajos,” a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România. 

 

Aplicația Burger King

Cu aplicația Burger King România, clienții pot accesa cupoane exclusive și beneficia de oferte speciale direct de pe telefon. Aplicația le permite să găsească rapid restaurantul Burger King cel mai apropiat și oferă acces la meniul complet, cu informații nutriționale și despre alergeni, astfel încât fiecare vizită la restaurant să fie cât mai plăcută.

Zilnic, peste 12 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 70 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related