Timișoara devine centrul inovației și tehnologiei. 25 de speakeri de top participă la conferința Prow

Timișoara devine centrul inovației și tehnologiei. 25 de speakeri de top participă la conferința Prow

Participanții la Prow Conference vor explora tendințele globale în tehnologie și product development într-un eveniment unicat pentru Timișoara.

Prow Conference se desfășoară pe 18 octombrie la Timișoara Convention Center și este prima conferință de tehnologie din Timișoara organizată în jurul inovației și dezvoltării produselor digitale. Astfel, product manageri, designeri sau specialiști în marketing vor avea șansa să își dezvolte cunoștințele, să exploreze trenduri internaționale din industrie, dar și să acceseze cunoștințe avansate împărtășite de speakeri.

Conferința Prow reunește peste 25 de speakeri de top din domeniile tehnologiei și product development. Iar zona Startup Expo va găzdui 14 startup-uri din diverse domenii prin intermediul cărora cei prezenți la eveniment vor avea oportunitatea să descopere tendințe din industrie și inovații din ecosistemul antreprenorial. La conferință sunt așteptați peste 600 de participanți din România și din întreaga lume.

Spre deosebire de alte evenimente, Prow Conference oferă un program extins de evenimente satelit care cuprinde prezentări interactive și sesiuni de networking. Acestea se vor desfășura între 14 și 18 octombrie și au fost concepute să stimuleze colaborarea și inovarea în rândul profesioniștilor. Acest program extins reprezintă, totodată, oportunități valoroase de învățare și conectare într-un mediu dinamic, propice pentru dezvoltarea ideilor și businessurilor.

 

Ultimele zile pentru Regular Ticket la conferința Prow!

Prow este mai mult decât un eveniment dedicat tehnologiei, inovației și antreprenoriatului. Reprezintă și un mediu extraordinar în care participanții vor putea învăța de la experți de top, se vor putea implica activ în afaceri și chiar să se conecteze cu peste 600 de participanți care împărtășesc aceleași interese.

Este o șansă deosebită pentru ecosistemul digital din România și acum este ultima șansă de a beneficia de oferta Regular Ticket cu bilete la prețuri speciale. Oferta este disponibilă până pe 13 octombrie, ora 23:59.

Tot online pe site-ul conferinței Prow sunt disponibile biletele pentru accesul la două workshopuri dedicate celor care vor să își dezvolte competențele esențiale pentru această industrie. Astfel, aceștia pot avea acces la „Radical Product Thinking Workshop” sau la „Product Strategy Essentials: From Planning to Action Workshop” programate pentru 17 octombrie.

Conferința PROW se desfășoară pe două scene dedicate, abordând teme variate precum: produse digitale, tehnologie, marketing, design, blockchain și business. Printre speakerii anunțați deja se numără experți internaționali precum: Ali Khalid Rana – VP of Product at Bolt, Karczewski Karol – Lead Product Manager at LOT Polish Airlines, Mart Parve – Co-Founder & CPO at Miros, Radhika Dutt – autorul cărții „Radical Product Thinking: The New Mindset for Innovating Smarter”, dar și Sebastian Borggrewe - Chief Product Officer at Product Masterclass sau Pedro Sousa – Chief Product Officer at Packhelp.

Toți aceștia și mulți alții, locali și internaționali, îi vor ajuta pe participanții la conferința Prow să să valorifice potențialul tehnologic prin crearea unui mediu de învățare, întâlnire și conectare cu idei și experți.

Prow Conference este realizat cu sprijinul partenerilor: Rockstar: The Access Group, Haufe Group, Gold: Enovatika, Orange, Stripe, Tremed Publicis Sapient, Starter: Aci Worldwide, Bosch, Opswat, Unifiedpost, Everseen. Eveniment susținut de Radio Guerilla.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related