Burger King deschide primul restaurant în Oradea, în Lotus Center

Burger King deschide primul restaurant în Oradea, în Lotus Center
  • Burger King își continuă planul de expansiune. Anul acesta au fost deschise deja 10 restaurante.

Burger King își extinde prezența în România și aduce faimosul gust flame-grilled mai aproape de locuitorii din Oradea, odată cu deschiderea primului restaurant din oraș. Cu un decor modern și prietenos, noul restaurant este situat în centrul comercial Lotus Center și promite să ofere tuturor vizitatorilor experiența autentică Burger King.

 

Surprize la deschidere

Pentru a marca prima deschidere din oraș, primii 100 de vizitatori din ziua inaugurării vor primi un burger Whopper din partea casei. De asemenea, pe parcursul zilei, clienții vor putea să se bucure de oferte exclusive, perfecte pentru a completa experiența flame-grilled a unui eveniment marca Burger King.

“Ne continuăm planul de expansiune odată cu deschiderea primului restaurant Burger King în Oradea. Aducem gustul autentic flame-grilled mai aproape de comunitatea locală și am pregătit o serie de surprize speciale pentru ziua deschiderii. Îi așteptăm pe toți iubitorii de burgeri să testeze meniul nostru și să descopere experiența Burger King acum și în Oradea. Finalul de an se anunță plin pentru noi și ne dorim să ajungem și mai aproape de români.”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România. 

 

Accesează Burger King la un click distanță

Aplicația Burger King România le oferă fanilor acces rapid la cupoane exclusive și promoții personalizate. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot găsi restaurantul cel mai apropiat, pot explora meniul complet și pot verifica informațiile nutriționale și despre alergeni, pentru a transforma fiecare vizită într-o experiență cât mai plăcută.

Zilnic, peste 12 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 70 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related