Kaizen Gaming obține o dublă distincție impresionantă la SBC Awards 2024

Kaizen Gaming obține o dublă distincție impresionantă la SBC Awards 2024

Kaizen Gaming a fost desemnat „Operatorul Anului - Large” și, pentru doi ani la rând, „Operatorul de Cazinou al Anului”.

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a fost desemnată „Operatorul Anului - Large” și, pentru al doilea an consecutiv, „Operatorul de Cazinou al Anului” la SBC Awards 2024, care au avut loc la Lisabona joi, 26 septembrie.

Premiul „Operatorul Anului - Large” recunoaște angajamentul ferm al Kaizen Gaming față de jocul responsabil pe piețele reglementate, sărbătorind doisprezece ani de succes și creștere remarcabile. În linie cu ambițioasa viziune „2626” a companiei, de a opera pe 26 de piețe până în 2026, premiul subliniază, de asemenea, accentul pus de companie pe responsabilitatea socială corporativă și excelența în obținerea de sponsorizări de referință cu ligi, cluburi de top și sportivi din întreaga lume, inclusiv CONMEBOL Copa America™️ 2024 și UEFA EURO 2024™.

De asemenea, titlul de „Operatorul de Cazinou al Anului” pentru al doilea an consecutiv reafirmă perseverența continuă a Kaizen Gaming de a oferi experiențe extrem de captivante și inovatoare, utilizând tehnologii avansate, precum și angajamentul față de jocul responsabil.

Julio Iglesias Hernando, Chief Commercial Officer, Kaizen Gaming, a declarat: „Premiile servesc ca un bun memento pentru a sărbători și recunoaște pasiunea echipei noastre Kaizen One. Oamenii noștri se implică din greu pentru a oferi clienților noștri cele mai inovatoare produse din domeniul jocurilor de noroc din prezent. Pe măsură ce ne dezvoltăm, îndeplinindu-ne obiectivul de a opera cu succes în 26 de țări până în 2026, uneori este important să ne oprim și să sărbătorim. Echipa noastră se luptă să ofere cele mai de încredere, sigure și captivante experiențe pentru clienții noștri din întreaga lume. Ultimele 12 luni au fost solicitante, provocatoare și incredibil de motivante, cu repere și realizări record, cum ar fi parteneriatul nostru cu UEFA EURO 2024 și CONMEBOL Copa America 2024. Acest premiu este dedicat oamenilor noștri. Vă mulțumim pentru că faceți întotdeauna un efort suplimentar. Fiți siguri că acesta este doar începutul. Suntem datori față de clienții noștri și față de noi înșine să continuăm să mergem înainte.”

Aflate în cel de-al unsprezecelea an de premiere și celebrare a celor mai bune rezultate din industria pariurilor și jocurilor de noroc, renumitele SBC Awards confirmă realizările operatorilor, afiliaților, precum și ale furnizorilor din toate disciplinele majore, inclusiv plăți, marketing, furnizori de platforme și date.

Premiile SBC au avut loc la MEO Arena, în ultima zi a SBC Summit, unde 25.000 de profesioniști din industrie și 600 de expozanți s-au reunit pentru a prezenta cele mai recente inovații în domeniul jocurilor de noroc și al pariurilor. Premiile au fost prezentate de prezentatoarea TV Kirsty Gallacher și de legenda fotbalului Peter Schmeichel.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai mari companii GameTech din lume. Cu accent pe Tehnologie și Oameni, își propune să îmbunătățească experiența pe care o oferă milioanelor de clienți din întreaga lume și să ofere divertisment fanilor sportului într-un mod distractiv și responsabil.

Kaizen Gaming deține brandul premium de pariuri sportive și jocuri online Betano, cu o prezență solidă pe piețele din Europa, America Latină și de Nord, precum și din Africa. La nivel global, compania are peste 2.700 de angajați.

Kaizen Gaming este recunoscut drept un jucător de top pe piața globală a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc, primind mai multe premii ale industriei, inclusiv o premieră mondială de cinci trofee într-un singur an la EGR Operator Awards 2023 („Operatorul de Pariuri Sportive al Anului” , „Campania de Marketing a Anului”, „Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă”, „Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” și „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related